23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tekstilkanaler til nyt bæredygtigt byggeri

Det hollandske firma, VB Groups nybyggeri viser, "at ting kan gøres anderledes."

Som en af Europas største aktører inden for design og udvikling af drivhuse til gartnerier med fokus på totalprojekter, energi og klima, har VB opført en ny bygning med et GPR-bæredygtighedscertifikat på områderne energi, miljø, sundhed, brugerkvalitet og fremtidig værdi.

Bygningen drives ikke længere vha. gas, men varmepumper og akkumuleringsbeholdere varmer og afkøler atriet, kontorerne og værkstedet. Der er 390 solpaneler på taget af industrihallen med en ydelse på 110.000 KWh om året og nok til, at VB er energineutral.

I det smukke atrium med en glaskonstruktion på 15 meters højde designede og installerede KE Fibertec, som rådgiver på ventilationsdelen, et specielt luftfordelingssystem til dette projekt. Bemærk især detaljerne, hvor vi har udtænkt et specielt montagesystem, hvor belysningen kan hænges i samme wireophæng som tekstilkanalerne.

Læs mere om hvordan KE Fibertec kan levere til bæredygtigt byggeri på www.ke-fibertec.dk og se flere af vores flotte referencer på tekstilbaseret ventilation.

KE Fibertec AS
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19138038
P nummer: 1002938299

Kontaktperson

LAC
Lotte Aakjær Cornelius
Salgsingeniør
+45 75 36 42 00 lac@ke-fibertec.dk

Send til en kollega

0.047