23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lad os stå sammen! #Knækcancer

Uge 43 er Knæk Cancer-uge på TV 2, hvor danskerne står sammen og giver en hjælpende hånd i kampen mod kræft. MTO electric a/s støtter i år Knæk Cancer med 10.000.

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 44 danskere livet.   

Mistede 2 kollegaer til kræft
Kræft rammer bredt og i alle aldersklasser. Venner, familie og kollegaer. I MTO electric a/s har vi haft denne frygtelige sygdom helt inde på livet. Sidste år mistede vi - i løbet af få måneder - to kære kollegaer til kræften: vores elektriker/montør Jan og vores lagerkollega Bent. 

Derfor har vi et stort ønske om at bidrage til at knække cancer.  Udover et fast årligt bidrag til Kræftens Bekæmpelses kampagne “Mand det nytter”, har vi valgt at donere 10.000 kr. til årets Knæk Cancer. 

Lad os stå sammen!
Knæk Cancer afvikles i et samarbejde mellem TV2 og Kræftens Bekæmpelse, hvor der samles ind til bl.a. kræftforskning, støtte til kræftramte og pårørende samt forskellige projekter relateret til kampen mod kræft.  
Uge 43 er ‘Knæk Cancer-uge, som kulminerer med det store indsamlingsshow, lørdag den 24. oktober kl. 19.45 på TV 2. 

Lad os stå sammen i kampen for at knække kræft! Alle beløb, små som store, tæller og er med til at give håb om nye veje til at komme kræften til livs. 

Knæk Cancer – for virksomheder

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047