23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Customer Engagement Manager Jesper Brandt

I NTI A/S er vi en lang række passionerede medarbejdere, som hver dag gør vores ypperste for at gøre dig endnu bedre. Her kan du møde en af dem. Navnet er Brandt. Jesper Brandt.

23 år i NTI: Fra konsulentopgaver til produktudvikling
Mød vores Customer Engagement Manager Jesper Brandt, som med sine 23 år i industriteamet i NTI har stor erfaring med at rådgive og supportere dig som kunde. Og her er det især med fokus på, hvordan din virksomhed kan optimere jeres arbejdsgange og binde processerne i organisationen sammen ved hjælp af digitale løsninger som PLM Fusion LifeCycle, Vault PLM, Inventor og Fusion 360.

[Se videoen med Jesper Brandt til højere --->]

Jespers hverdag i NTI er meget alsidig og dækker et bredt spektrum: fra at løse kundeopgaver til at produktudvikle vores egenudviklet software NTI TOOLS.  

”Jeg har et meget alsidigt arbejde. Jeg hjælper fx vores udviklere med at finde ud af, hvad vi skal have i fremtidige releases af vores produkter. Jeg arbejder også tæt sammen med vores sælgere for at afklare, hvad en løsning til en kunde kan indeholde. Det betyder også, at jeg er ude som konsulent for at understøtte vores kunder og give dem indblik i, hvad næste skridt i deres udvikling er.”  

Og netop det kundeorienteret fokus er det, som Jesper brænder for og værdsætter i sin dagligdag i NTI.

”Hvis jeg skal uddybe, hvad jeg brænder mest for i mit job, så er det at være ude ved dig som kunde og hjælpe din virksomhed med at integrere viden, data og processer og definere de digitale værktøjer, som hjælper jer med at blive endnu bedre.” 

 


Du kan også møde Jesper på LinkedIn her.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.079