23948sdkhjf

Opgraderet IGSS med flere nye fordele

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

Schneider Electric frigiver version 15 af det populære SCADA-system IGSS. Smartphone-app'en til IGSS er også opgraderet.

Systemintegratorer og slutkunder kan nu få endnu mere ud af IGSS - Schneider Electrics SCADA-system, som især er rettet mod anlæg til vand, spildevand, fjernvarme og biogas.

I den nye version 15 har IGSS fået en række nye funktioner og generelle forbedringer, som sparer tid og øger effektiviteten for både operatører og systemintegratorer.

Blandt højdepunkterne er en ny workspace-funktion, som gør det muligt for flere systemintegratorer at arbejde på systemet samtidig.

Mere konkret kan en systemintegrator nu reservere diagrammer under igangværende arbejde og dermed undgå, at diagrammerne bliver overskrevet, når flere systemintegratorer arbejder på samme applikation.

Workspace-funktionen inkluderer desuden en ny eksport/import-funktion, som giver mulighed for at flere SI’er samtidigt kan arbejde offline med konfigurationen.

Det er især en fordel i større og mere komplekse applikationer, hvor flere systemintegratorer har ansvar for hver deres del af anlægget.

Med IGSS v.15 kan systemintegratorer nu også kontrollere opdatering af operatørstationer mens der arbejdes på systemet. Dermed kan man arbejde på en kørende applikation uden at påvirke driften.

Spar tid med GPS-tagging

Samtidig med opgraderingen til IGSS v.15 frigiver Schneider Electric også en opdatering til IGSS smartphone-app, som har fået integration til Google Maps.

Nu kan medarbejdere GPS-tagge lokationer, for eksempel pumpestationer, med et enkelt klik på deres smartphone, hvorefter de korrekte GPS-koordinater bliver lagret automatisk i IGSS v.15.

Det sparer kostbar arbejdstid på to fronter: Dels skal medarbejdere ikke længere bruge tid på manuelt at indtaste koordinaterne for hver enkelt pumpestations beliggenhed. Og dels kan de nu bruge IGSS på deres smartphone som vejviser til pumpestationer m.m.

Schneider Electric giver en dybere introduktion til IGSS v.15 og den nye app til smartphone på et livestreamet release-event tirsdag den 3. november klokken 9:00. 

Få mere at vide og meld dig til her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.08