23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wals.dk tilbyder RUF lyse træbriketter til skarpe priser

På Wals.dk kan du bestille RUF lyse træbriketter med høj brændværdi til de skarpeste priser på markedet. Vores træbriketter er fremstillet af tørret og rent savsmuld uden tilsætningsstoffer.

Skrotningen af gamle brændeovne har som forventet resulteret i mindre forurening. Disse forældede brændeovne var ikke særlig effektive, når det gjaldt forbrænding og lufttilførsel. Den nye generation af brændeovne er ganske vist blevet forbedret, men det er ikke ligegyldigt, hvad for noget brændsel, man vælger at fyre op med. Det er blevet påvist, at kvaliteten af det brændsel, du anvender, har stor betydning. Fugt, limrester og gummirester i fx dine træbriketter kan frigive farlige gasser ved afbrænding. Derfor er det væsentligt, at man vælger briketter af høj kvalitet til ens brændeovn.

Wals.dk kan du bestille RUF lyse træbriketter til de skarpeste priser på markedet. Vores træbriketter er fremstillet af tørret og rent savsmuld uden tilsætningsstoffer. Det betyder, at du ikke behøver at spekulere på, om dine briketter indeholder lim- eller gummirester. Det er da godt både for dig og miljøet. Vores træbriketter er billige, men af høj kvalitet. Fordi de består af hårdt sammenpresset savsmuld og træspåner, brænder de langsomt og effektivt. Det giver selvfølgelig en høj brændværdi. Ringe briketter smuldrer meget let og efterlader en masse aske. Som regel svulmer de gevaldigt op under afbrænding. Det kan du nemt undgå ved at købe dine træbriketter på Wals.dk.

Wals.dk har du mulighed for at bestille RUF træbriketter, som er pakket i 96 praktiske håndterbare poser på 10 kg med 12 stk. pr. pose. Briketternes vandindhold ligger mellem 6-9%. Der er derfor tale om virkelig tørre briketter, som er klar til brug. Deres brændværdi ligger på 4300 kcal/kg. Andre fordele ved at fyre op med træbriketter er, at de er letantændelige og ikke fylder ret meget. Dette er meget belejligt, fordi det betyder, at du ikke skal bruge en masse plads til opbevaring.

Gå ind på vores hjemmeside og bestil dine RUF lyse træbriketter: https://wals.dk/product/ruf-traebriketter-96-pakker-a-10kg/

 

Wals.dk ApS

Vestmolen 15

9990 Skagen

Tlf.: 45 72 34 44 04

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.047