23948sdkhjf

Moderne bilers udstødning kan være svære at tilgå

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geovent A/S

Idet vi er en ledende leverandør af mundstykker og systemer til udsugning af udstødningsgas fra værksteder mv., må vi konstant tilpasse os behovene i markedet.

Udstødningssystemers design er i dag forskellige fra bil til bil, og derfor udvikler og designer vi løsninger, som sikrer fleksibilitet for værkstedet samtidig med, at det er praktisk og effektivt.

Først og fremmest skal løsningen være effektiv, så vi sikrer udsugning af de farlige udstødningsgasser, og dermed beskytter medarbejderne på værkstedet. Dernæst skal udsugningssystemet være nemt at tilslutte udstødningsrøret. Sidst men ikke mindst skal systemet være så fleksibelt, at det kan passe til mange forskellige bilers udstødningsrør.
 
Med dette udgangspunkt har vi udviklet en dobbelt udstødningsvogn, som kan anvendes sammen med det eksisterende udsugningssystem på værkstedet. Den dobbelte udstødningsvogn er nem at flytte rundt i værkstedet og kan justeres i alle retninger. Dermed kan den netop anvendes problemfrit til mange typer af biler.
Kontakt os og få mere information og dokumentation på tlf. +45 86 64 22 11 eller salg@geovent.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geovent A/S

Hovedgaden 86
8831 Løgstrup
Danmark
Geovent A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094