23948sdkhjf

HBN Entreprises team har ekspertise i montage af porebeton

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

HBN Entreprise har et team på 30 dygtige murere og montører, som udelukkende beskæftiger sig med montage af porebetonblokke og multiplader. Vi har stor ekspertise og knowhow, som du kan trække på.

Er du bygherre eller entreprenør? Repræsenter du et byggefirma? Flere og flere entreprenører og byggefirmaer har allerede fået øjnene op for de enestående egenskaber, porebeton eller gasbeton besidder. Muligvis har I besluttet at anvende porebeton i jeres byggeri eller kombinationsbyggeri. I har sikkert en del erfaring inden for murerfaget, men når det gælder elementmontage, så er HBN Entreprise en stabil samarbejdspartner med mange års erfaring i montage af porebeton.

Hvis dit firma har brug for et team, der kan udføre professionel elementmontage, så er HBN Entreprise det oplagte valg. Vi er et talstærkt team på 30 dygtige murere og montører, som udelukkende beskæftiger sig med montage af porebetonblokke og multiplader. Vi monterer tusindvis af kvadratmeter porebeton hvert år. Vi har stor ekspertise og knowhow, som du kan trække på. Omfanget af jeres byggeprojekt spiller ingen rolle. Vi er vant til at udføre alle typer opgaver inden for montage af gasbeton. Vi står derfor gerne for større konstruktioner. Der kan være tale om lejlighedskomplekser, etagebyggerier i flere niveauer, store kontorbygninger og lignende.

HBN Entreprise har i tidens løb samarbejdet med de største byggefirmaer på Sjælland og Fyn. Vi har altid været en meget stærk og solid partner inden for elementmontage. Når du og dit firma vælger at samarbejde med os, vil du opleve et team af fagligt kompetente medarbejdere, som er i stand til at varetage enhver opgave, hvori der indgår porebeton i alle afskygninger. Vi er godt klædt på til at løse komplicerede og større opgaver. Det skyldes, at vores team består af dygtige, erfarne og kompetente montører og murere. HBN Entreprise tilbyder altid kvalitet, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser. Derfor er vi det oplagte valg.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72 34 44 04

E-mail: info@hbnhuse.dk

Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside: http://hbnhuse.dk/kontakt/

HBN Entreprise – Jylland

Adresse: Vestmolen 15, 9990 Skagen

Telefon: + 45 72 34 44 04

E-mail: info@hbnhuse.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.094