23948sdkhjf

Rigshospitalet har fået mere lys og trækgenerne er væk

| Medlemsnyhed | Indrykket af TORMAX Danmark A/S

TORMAX med produktion i Danmark kombinerer funktionalitet med design. Deres store produktsortiment og faglige ekspertise kan løse alle opgaver inden for automatiske døre.

TORMAX' spændende løsninger og design kan løfte, modernisere og forbedre enhver facade.

Danske TORMAX har leveret døre i mere end 45 år og påtager sig mange forskellige typer af opgaver. Med produktionen i Danmark sikrer TORMAX hurtig levering og kundetilpassede løsninger. Med et stort sortiment af forskellige døre og indgangspartier kombinerer Tormax funktionalitet og design og kan opfylde alle krav og udtryk, der ønskes til facaden. 

FUNKTIONALITET OG DESIGN GIVER STØRRE LYSINDFALD TIL RIGET
Da Rigshospitalet oplevede trækgener ved flere af deres indgangspartier, valgte man at skifte de oprindelige 4-fløjede døre med Tormax 3-fløjede karruseldøre. Kombineret med et lufttæppe forsvandt træk, og man sikrede samtidig en nemmere passage gennem døren. Philip Woodgate, projektleder i plan og ejendomme på Rigshospitalet fortæller: ”Når vinden stod direkte på den ene side af huset, så blæste dørene lidt op og der kom gennemtræk. De nye karruseldøre fra TORMAX kombineret med et lufttæppe over selve hoveddøren har bevirket, at vi ikke længere oplever trækgener. Derudover blev vi rådet af TORMAX til at få en 3-fløjet dør, så vi får en nemmere passage sammenlignet med en 4-fløjet dør. Udskiftningen til TORMAX' nye Karruseldøre, har ikke bare løst trækgener - rummet har fået et større lysindfald og det har medvirket at rummet er åbnet mere op". Philip Woodgate forsætter: ”Dét at vi har skiftet døre har ligeledes betydet utrolig meget for lysindfaldet. Der hvor vi før havde en motor siddende til automatikken, er nu åben og der er ikke andet end glas henover. Så lysindfaldet i det område er blevet væsentligt bedre end det var før, hvilket betyder meget for indeklimaet og arbejdsmiljøet". 

Samarbejdet mellem Rigshospitalet og TORMAX går langt tilbage: ”Jeg har arbejdet med TORMAX de sidste 18 år og der er ikke noget at komme efter. De yder altid god service, holder hvad de lover og de leverer deres produkter til tiden og til konkurrencevenlige priser” afslutter Philip Woodgate.

PERSONSIKKERHED OG MANGE DESIGNMULIGHEDER
Personsikkerheden var alfa og omega, da Pilehavens Skole skulle have skiftet døre. Pilehaveskolen er Assens Kommunes folkeskole for børn med særlige behov. En udskiftning af dørene var nødvendig, da flere elever blev ramt af dørene. 
Torben With Lohmann, byggetekniker og koordinator i ejendomsservice hos Assens kommune, fortæller: ”Vi havde nogle almindelige døre der drillede. Pilehaveskolen er en skole for psykisk handicappede, så det skete at dørene ramte eleverne. Derfor fik vi kontakt til TORMAX, der hurtigt kunne levere skydedøre, som vi ønskede. Dørene er meget mere anvendelige og giver en personsikkerhed, så eleverne ikke længere er udsat for at blive ramt eller komme i klemme. Torben With Lohmann fortsætter: ”Processen har været rigtig god, selv under Corona har Tormax leveret til tiden, faktisk var det os der grundet lockdown, måtte forsinke processen lidt”.

 
Tormax skydedøre, der har en klassificering RC3, er ikke blot funktionelle - de kommer også med mange designmuligheder. Ønsker man at lege endnu mere med udtrykket, kan man kigge til Tormax' buede skydedøre. De har de samme gode kvaliteter som de lineære skydedøre men med uendelige designmuligheder.
Ligegyldigt hvilken dør og hvilke funktioner man ønsker, kan man finde en løsning i Tormax' standard eller specialfremstillede sortiment.

Vil man modernisere, forskønne eller forbedre sin facade med automatisering af eksisterende døre, få en flugtvejssikring eller udskifte til hængslede- også kaldet sving- og sidehængte døre, kan Tormax hjælpe. Generelt kommer alle dørene fra Tormax med berøringsfri aktivering, som ikke er blevet mindre aktuelt i forlængelse af COVID-19.

Følg TORMAX Danmark på Linkedin.

Medlemsnyhed

Indrykket af
TORMAX Danmark A/S

Hjortsvangen 36
7323 Give
Danmark
TORMAX Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078