23948sdkhjf

Kontorcontainer som besøgsrum på plejehjem pga. Corona

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

Et stigende antal plejehjem bestiller kontorcontainere som midlertidige besøgsrum i forbindelse med Corona. De første blev leveret tilbage i marts, men de seneste uger er efterspørgslen nærmest eksploderet.

Plejehjem i hele landet er ramt af restriktioner, og har derfor været tvunget til at tænke i smarte løsninger. Det har betydet ekstra travlhed hos ALPHA Containers, som siden marts har leveret utallige kontorcontainere til mange af landets plejehjem.

Der er flere fordele ved at leje en kontorcontainer i en periode. Kontorcontainere kan oftest leveres 1-2 dage efter bestilling, kontorcontaineren er klar til brug ved levering, der skal blot tilkobles strøm og møbleres. 

Vi har leveret forskellige kontorcontainere alt efter hvilke ønsker det enkelte plejehjem måtte have. I sidste uge leverede vi for eksempel en kontorcontainer med døre i begge ender, således der absolut ingen kontakt er mellem beboer og besøgende. Der er så blevet monteret plexi-glas i midten, møbleret og gjort hyggeligt af plejehjemmets personale, og de har nu en fin løsning på en midlertidig udfordring, fortæller Tina Ruskjær fra ALPHA Containers A/S.

ALPHA Containers kan levere kontorcontainere i hele landet, og de kan indrettes så de matcher behov og ønsker.  Kontorcontainere er typisk 20-fods containere, som er en rigtig fin størrelse til etablering af midlertidigt besøgsrum. Vores kontorcontainere er isolerede og kan nemt opvarmes, så vintervejret er ingen bekymring.

Den smarte løsning med midlertidigt besøgsrum kan naturligvis anvendes af andre brancher end plejehjem. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne med vores populære kontorcontainere.

Du kan læse mere om kontorcontainere ved at klikke her.

OBS: Det viste billede er blot et eksempel på en kontorcontainer. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Send til en kollega

0.096