23948sdkhjf

420 VELUX ovenlysmoduler monteret på 15 dage

| Medlemsnyhed | Indrykket af VELUX Commercial

Det førende internationale transportfirma DSV ønskede at skabe et åbent og produktivt arbejdsmiljø, da de planlagde virksomhedens nye hovedkvarter i Hedehusene.

Den nye kontorbygning er bygget omkring et stort atrium, der er dækket af 900 m2 VELUX ovenlysmoduler, som bringer dagslys og frisk luft ind i alle hjørner af bygningen.

Entreprenør, HS Hansen valgte VELUX ovenlysmoduler af to årsager. For det første opfyldte ovenlysmodulerne DSV's krav om øget dagslys og frisk luft i bygningen. For det andet gav de fuldt præfabrikerede ovenlysmoduler mulighed for en hurtig monteringsproces.

Ti rækker lysbånd 5-30° bestående af i alt 420 moduler blev monteret på bare 15 arbejdsdage
Monteringen var 2-3 gange hurtigere end montering af traditionelle moduler ifølge entreprenøren
John Hansen, der er projektleder hos HS Hansen A/S siger: ”Vi ønskede at finde en partner, der kunne forsegle bygningen hurtigt. Monteringen af 420 VELUX ovenlysmoduler blev færdiggjort på bare 15 arbejdsdage”.

Velfungerende arbejdsplads 
De 700 DSV-medarbejdere sætter stor pris på den positive effekt, som den nye bygning har på deres daglige arbejde. 90 % har udtrykt tilfredshed med komforten og indeklimaet på deres nye arbejdsplads. Det lyse rummelige hovedkvarter understøtter DSV's position som et førende, globalt transportselskab.

I videoen kan du se, hvordan processen med installationen forløb.

VELUX Commercial
VELUX Commercial er en ny division under VELUX brandet. Vi tilbyder dagslysløsninger til kommercielle bygninger. Vi designer, producerer og markedsfører dagslysløsninger til kommercielle bygninger som f.eks. kontorer, skoler, hospitaler, lufthavne, banegårde, indkøbscentre, butikker, store offentlige bygninger og industribygninger. VELUX Gruppens første skridt ind på det kommercielle marked var med VELUX ovenlysmoduler i 2012, og i 2018 opkøbte VELUX Gruppen tre ovenlysvirksomheder: Wasco Skylights, Vitral Roof Glazing og JET Group.

Ovenlysprodukter til dagslys og naturlig ventilation

Ovenlys, ovenlyskupler, glastage og skræddersyede glaskonstruktioner, som passer til enhver kommerciel anvendelse. Med en lang række løsninger til nybyggeri og renoveringsprojekter tilbyder den brede vifte af ovenlysprodukter og glastagssystemer fra VELUX Commercial ultimativ fleksibilitet til dagslys og naturlig ventilation samt røg- og varmeudledningsventilation.

Ovenlys er alsidige og funktionelle elementer, der kan hjælpe med at imødekomme dagslyskrav fra bygninger og skabe et sundere indeklima til gavn for beboernes sundhed og velvære.

Ovenlysprodukter tilbyder:

Dagslys – Forøgelse af mængden af naturligt lys i en bygning kan reducere energiomkostningerne og forbedre bygningens ydeevne og den termiske komfort. Det kan også være til gavn for bygningens brugere, og undersøgelser har vist, at bedre dagslysforhold kan forøge produktiviteten og tilfredsheden blandt bygningens brugere.


Naturlig ventilation for komfort – Ovenlys kan omfatte naturlig ventilation, der giver frisk luft til at forbedre indeklimaet og beboernes komfort og sundhed.


Røgventilation - ovenlys kan også fungere som systemer til naturlig røg- og varmeudledningsventilation (NSHEV) i tilfælde af brand.

Domex og Vitral er en del af VELUX Commercial, og det er med stor glæde, at vi nu byder dig velkommen på vores nye fælles website. Her har vi samlet vores fælles portefølje af dagslysløsninger til offentlige, industrielle og kommercielle bygninger.
Vi håber, det kan give dig et bedre overblik over hvad vi tilbyder.

Få mere inspiration om VELUX  Commercial 

Medlemsnyhed

Indrykket af
VELUX Commercial

Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Danmark
VELUX Commercial

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109