23948sdkhjf

A-Supply tilbyder havvejsalt til konkurrencedygtige priser

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

A-Supply tilbyder effektivt havvejsalt, der egner sig som tømiddel på steder med trafik, til fordelagtige engrospriser.

Står du for indkøb i din virksomhed? Ønsker I at tilbyde jeres kunder vejsalt af høj kvalitet? Ganske vist har man endnu ikke set tegn på sne, men det kan altid svare sig, at man er fremsynet. Vejrguderne er lundefulde og kan pludselig skifte mening. I nyere tid har man set flere eksempler på ekstreme vejrforhold, der er kommet bag på meteorologer. På grund af klimaforandringer er det blevet mere vanskeligt at forudse, hvordan vejret arter sig.

A-Supply tilbyder effektivt havvejsalt til konkurrencedygtige priser. Vores havvejsalt har et naturligt vandindhold og hurtig optøning. Det sikrer, at jeres kunder får høj kvalitet til lave priser. Havvejsalt egner sig i særdeleshed som tømiddel på veje, parkeringspladser, indkørsler og andre steder med trafik, hvor der er behov for hurtig optøning. Hos A-Supply kan du finde vejsalt til meget fordelagtige engrospriser. På den måde kan I tilbyde jeres kunder skarpe priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vejsaltet. Vi er stor importør af vejsalt til forskellige formål. Derfor har vi altid konkurrencedygtige tilbud til vores erhvervskunder.

A-Supply tilbyder fx GC Rieber vejsalt. GC Rieber er en af Nordens største saltleverandører. I kan bestille vores vejsalt pallevis. Hver palle indeholder 40 sække à 25 kg. Der er tale om havvejsalt til en konkurrencedygtig pris, der smelter isen effektivt og let opløses i sneen eller regnvandet. Vores havvejsalt bliver inddampet af havvand. Saltholdigt vand bliver pumpet ind i store bassiner og derefter bliver vandet fordampet. Det der ligger tilbage er salt, der er velegnet til brug som vejsalt. Isglatte veje og stier kan man da bekæmpe med vores vejsalt. Det opløses på vejen og danner en effektiv saltlage, der forebygger glatføre.

Læs mere om vores GC Rieber vejsalt på vores hjemmeside:

https://a-supply.dk/vare/havvejsalt-25-kg-saekke-40-saekke-pr-pl/

 

Du kan bestille dit havvejsalt på tlf.: 45 72 34 44 04

 

A-Supply A/S

Vestmolen 15

9990 Skagen

Telefon: 72 34 44 04

E-mail: info@a-supply.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.078