23948sdkhjf

Giv nyt liv til dine udendørsarealer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis dit hjem består af hus og have, så ved du at der skal lægges tid og kræfter at holde alting i god stand.

 Inden for husets fire vægge er det dog typisk nemmest at holde i stand. Når først det hele er på plads er det mestendels kun jævnlig rengøring, der skal til. Men udenfor er der nemlig vind og vejr på spil, som det gør det til en mere møjsommelig opgave at få udendørsarealerne til at fremstå soignerede og indbydende - og sørge for, at de fortsat fremstår således. Hvis du ikke lige ved, hvor du kan tage fat, så følger der heldigvis nogle i denne artikel. 

Planter og blomster 
Du kan passende starte med græsplæne, planter og blomster og hvad der ellers har sit eget liv. Disse skal nemlig passe og trimmes ordentligt, så de ikke stikker helt af eller endnu værre: visner og dør. Regelmæssig vanding og gødning til de planter, der behøver det, kan snildt gøres til en vanesag - nogle mennesker stresser endda af med det. Hvis løbet alligevel er kørt med gamle og misligholdte planter og blomster, kan du altid plante nogle nye. Særligt flotte og farverige blomster vil skabe en smuk kontrast til den grønne græsplæne eller de andre planter, du har i haven. 

Plads til fester og gæster 
Hvis du har havemøbler stående, så er de med stor sandsynlighed også medtagne. Inden du får lyst til at sætte dig i dem igen bør du skylle dem og gøre dem rene, hvilket måske kommer til at kræve lidt knofedt. Bagefter kan du dog med god samvittighed sætte dig og nyde en kold drink. Det er også en god ide at sætte havemøblerne et særligt dejlig sted alt efter hvordan solen rammer, og når mørket så falder på, kan man have sørget for hyggelig stemning og belysning med nogle havelanterner.

God og grundig rengøring 
For yderligere at få din have til at stå knivskarpt, kan man lave en slags rengøring af den. Det kan for eksempel være at luge ud i blomsterbede og køkkenhave. Hvis du har flisebelægning rundt omkring på din grund har du med garanti oplevet, at der skyder ukrudt op mellem fliserne. Når du river ukrudtet op, ser det straks bedre ud, og nogen vil måske mene, at det svarer til at støvsuger for nullermænd indenfor.
Indimellem kan fliserne dog stadig se gamle og beskidte ud og i dette tilfælde kan du med fordel få professionel hjælp. Her kan du udse dig fliserens priser, som er det hele værd.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.093