23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtig Alfix emballage

Alfix arbejder aktivt med at minimere sine miljøpåvirkninger i både produktion og produkter – sådan har det været siden 2000. Men også emballagen skal være grøn ifølge Kolding virksomheden.

”Som dansk familieejet producent ønsker vi aktivt at deltage i den grønne omstilling i byggeriet. Vi mener, vi har et medansvar for at efterlade kloden i ordentlig stand til kommende generationer, og emballageområdet er et konkret eksempel, hvor vi allerede har gjort meget og fortsat kan sætte ind”, siger Anders Bertelsen Toft, direktør (CCO) i Alfix.  

Genbrugsplast

Alfix 1K Tætningsmasse leveres nu i flotte genbrugsplast-spande til gavn for miljøet. Den tidligere hvide plastik er dermed erstattet med en lysegrå farve, der kan ses af den øverste kant på spanden.
Hermed følger Alfix 1K Tætningsmasse emballagen trop på de tidligere genbrugsplast-tiltag fra virksomheden. Spandene til Alfix 2K Tætningsmasse, Alfix DuraPuds 800 SR (facadepuds) og Alfix DuraDec 8000 SR (facademaling) er også tidligere overgået til genbrugsplast.

Bæredygtige papirsække

De mest sælgende Alfix produkter leveres dog i papirsække – f.eks. de velkendte fliseklæbere Alfix ProFix og Alfix LetFix. Siden 2012 har papiremballagen til alle Alfix sække-produkter bestået af en miljøvenlig papirkvalitet, som er FSC certificeret. Det betyder, at papiret kommer fra ansvarlige kilder.

2012 var også året, hvor Alfix vandt Byggeriets Miljøpris for sin miljø- og arbejdsmiljøpris. Siden er virksomheden nomineret 2 gange til samme pris, der uddeles hvert andet år. Nemlig i 2016 og senest i 2020. De seneste 2 nomineringer blev givet på baggrund af grønne produktnyheder.  

”Vi fortsætter arbejdet for endnu mere bæredygtig produktion og byggeri, og heldigvis er interessen for ansvarlige løsninger steget de seneste år. Bæredygtige tiltag harmonerer perfekt med vores værdier og vision. Det er derfor vores klare ambition at skrive endnu flere grønne kapitler til Alfix historien de kommende år”, siger Anders Bertelsen Toft.  

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.062