23948sdkhjf

Pressemeddelelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byggeselskabet PAULSEN A/S

Christian Ringsted Paulsen etablerer ny beton og montage-virksomhed under navnet: MAF Beton & Elementmontage ApS.

Byggeselskabet PAULSEN A/S har i en årrække haft en solid vækst inden for erhverv- og boligbyggeri.

Som et naturligt supplement hertil har Christian Paulsen etableret MAF Beton & Elementmontage ApS. Selskabet får domicil i Knudlund syd for Silkeborg, men vil geografisk fokusere på hele landet.

”Da vi fik muligheden for at etablere et nyt selskab og tilknytte en række erfarne og kompetente medarbejdere fra det tidligere MAF Byg, så var jeg ikke i tvivl om vi skulle gå i gang” udtaler Christian Paulsen, som også er Adm. direktør i det nye selskab, og forsætter, ”det nye selskab skal fungere som en selvstændig forretningsenhed og fokusere på kunder i hele landet”.

”Vores strategi er at fokusere på beton- og elementmontageentrepriser, med vægt på tid, pris og kvalitet og i tæt samarbejde med kunderne. Vi skal gennem vores netværk finde vores kommende opgaver og her sikre vores fremtid i det nye "set-up”, fortsætter Christian Paulsen.

”Det nye selskab vidner om at vi forsat ser optimistisk på fremtiden og med dette tiltag kan vi sikre yderligere vækst i et marked med hård konkurrence hvor pris og styring er vigtige parametre”, afslutter Adm. direktør Christian Paulsen.

 

Henvendelse kan rettes til:

Adm. direktør i MAF Beton & Elementmontage ApS og Byggeselskabet PAULSEN A/S, Christian Paulsen på tlf. 70 26 10 00.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byggeselskabet PAULSEN A/S

Erhvervsvej 2A
8653 Them
Danmark
Byggeselskabet PAULSEN A/S

Send til en kollega

0.094