23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Holger Danske får usynligt skjold imod graffiti

I Helsingør har to kunstnere dekoreret hver deres tunnel. Blandt de mange farverige portrætter finder man bl.a. Holger Danske, der nu er blevet beskyttet imod graffiti.

FÅ ET TILBUD PÅ FJERNELSE AF GRAFFITI – KLIK HER

Kunst kan gøre en stor forskel i dagligdagen. Derfor har Helsingør Kommune i mange år gjort en stor indsats for at rykke kunsten udenfor på bymure og pladser. Senest er tunnellerne under Kongevejen og Borgmester H.P. Christensens Vej blevet udsmykket med nogle særdeles flotte og farverige malerier af bl.a. Holger Danske. 

Usynlig overfladebeskyttelse
For at beskytte tunnelmalerierne har All Remove påført en usynlig og miljøvenlig behandling på alle overflader. Det betyder, at hvis kunstværkerne skulle blive udsat for hærværk i fremtiden, kan skaden nemt fjernes igen uden at ødelægge kunsten eller naturen. 

Planlagt gadekunst er populært
Normalt forbindes gadekunst med graffitihærværk, men efterhånden ser man mere og mere planlagt gadekunst i bybilledet. All Remove har beskyttet en lang række forskellige udendørs kunstværker på fx gavlemidlertidige metromure og læskure ved busstoppesteder.

Kunstnernes hjemmesider kan besøges her: Mia-Nelle Drøschler & Andreas Welin

FÅ ET TILBUD PÅ FJERNELSE AF GRAFFITI – KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062