23948sdkhjf
Del siden
Annonce

M.J. Eriksson skal igen byggemodne ny kæmpeudvidelse

DSV udvider med yderligere et 95.000 kvadratmeter stort lager- og logistikbyggeri, som skal ligge ved siden af det 49.000 kvadratmeter store logistikbyggeri, som M.J. Eriksson for DS Flexhal var med til at udfører på rekordtid sidste år.

DS Flexhal, som også har totalentreprisen på 2. etape har igen valgt MJE, som UE. Og lige som på 1. etape skal vi stå for byggemodning og infrastruktur.

- Vi skal udgrave 300.000 kubikmeter blandede mængder som sorteres og genanvendes til indbygning af sandpude, inden der kan støbes fundamenter. Vi skal også etablere en række nye vejanlæg og en forplads på 50.000 m², og vi står for al indvendig kloakering og udvendig afvanding, fortæller projektleder Patrick Barfoed Koefoed.

- Det, at vi genbruger de eksisterende materialer på byggepladsen, gavner både miljøet og tidsplanen, da det sparer transporttid, og der bruges mindre brændstoffer til at køre materialer væk. Det sorterede kan nemlig i stort omfang genanvendes, hvilket betyder at vi skal tilkøre mindre nyt materiale til byggepladsen, hvilket også er brændstofbesparende.

Selve bearbejdelsen af eksisterende materialer varetages af Jørgensen Entreprise, som har etableret en ny ”sorteringsfabrik” på pladsen. Her bliver alt opgravet materiale sorteret og genanvendt i det omfang, det er muligt. Arbejdet med sortering samt kvaliteten af det genindbyggede materiale overvåges og kontrolleres af Sweco.

De nye haller skal stå klar i starten af 2022 og det er ambitionen at byggeriet skal certificeres med DGNB sølv, hvorfor der er stort fokus på genbrug af materialer og miljøhensyn.

Fotokredit: DS Flexhal

M.J. Eriksson A/S
Brogrenen 10
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71432017
P nummer: 1003178012

Kontaktperson

Diana Skov Sandager
Bid & Communications Manager
+45 21402354 dss@mje.dk

Send til en kollega

0.078