23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bestil bærende og varmeisolerende porebetonblokke på Wals.dk

På Wals.dk kan du bestille bauroc Ecoterm+, som er bærende og varmeisolerende porebetonblokke.

Du glæder dig sikkert til at bygge nyt. Drømmehuset har været på tegnebrættet længe nok. Nu er det på høje tid, at drømmen bliver til virkelighed. Du har nok overvejet grundigt, hvad for nogle byggematerialer der skal indgå i byggeprojektet. For længst har du besluttet, at indervæggene og ydermurene skulle være af porebeton. Derfor er det nu bare et spørgsmål om at finde et byggemarked, der kan levere porebetonblokke af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Wals.dk er et online byggemarked, hvor du kan finde al den gasbeton, du står og mangler.

Wals.dk kan du bestille porebetonblokke, der fungerer som bærende og varmeisolerende byggeelementer. Vores bauroc Ecoterm+ er særdeles velegnede til opførelse af energieffektive enlags ydervægge og ydermure, som ikke behøver yderligere varmeisolering. Det gør sig gældende for både enfamilieshuse, lejlighedskomplekser og kontorbygninger. Da blokkene har en fremragende trykstyrke (fb=1,8 N/mm²), kan man anvende dem til opførelse af bærende vægge i flere etager. Antallet af etager kommer selvfølgelig an på, hvad for et byggeprojekt, du har tænkt dig, men du har alligevel mulighed for at bygge op til 3 etager. Det vil altså sige, at du har masser af frihed med hensyn til, hvordan dit drømmehus skal se ud.

Wals.dk tilbyder vi bauroc ECOTERM+-blokke i 3 forskellige tykkelser (500 mm, 375 mm og 300 mm). Det smarte ved at anvende bauroc porebetonblokke er, at du kan opføre en enkeltlags varmetæt ydervæg, der ikke behøver yderligere varmeisolerende materialer. Der er tale om massive, men lette vægblokke, der sørger for et sundt indeklima året rundt. Man bliver beskyttet mod kulde om vinteren og mod hede om sommeren. Derudover har bauroc porebetonblokke enestående lyddæmpende egeskaber og stor brandmodstandsevne. Som du kan se, er der flere solide grunde til at bestille dine porebetonblokke på Wals.dk.

Gå ind på vores hjemmeside og bestil dine bauroc Ecoterm+: https://wals.dk/product-category/bauroc-gasbeton/bauroc-ecoterm-plus/

Wals.dk ApS

Vestmolen 15

9990 Skagen

Tlf.: 45 72344404

E-mail: kundeservice@wals.dk

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.047