23948sdkhjf

Ny teknisk chef hos Master Builders Solutions Denmark A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Master Builders Solutions Denmark A/S

Jens Qvist er ny teknisk chef for Admixture Systems hos Master Builders Solutions (tidligere BASF Construction Chemicals)

Den 1. november startede Jens Qvist som teknisk chef hos Master Builders Solutions Denmark A/S. Master Builders Solutions Denmark A/S, der har været en del af BASF’s  Construction Chemicals division, er nu et selvstændigt firma og bliver en del af MBCC Group.

Jens Qvist er oprindeligt uddannet bygningsingeniør med en HD i organisation & ledelse og har en solid karriere i byggebrancen bag sig. Han har arbejdet som kvalitetschef hos Tinglev Elementfabrik, som auditleder hos Dancert med fokus på kunder inden for betonbranchen og sidst som teknisk chef hos Fosroc.

Jens Qvist får ansvaret for udviklingsafdelingen for additiver til beton og kommer til at arbejde tæt sammen med det eksisterende team af erfarne kolleger omkring udvikling af nye recepter, løsning af udfordringer hos kunderne og introduktion af innovative og forbedrede løsninger til betonindustrien.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejdet hos Master Builders Solutions og til at være en del af et meget kompetent team i Danmark. Master Builders Solutions bakkes op af en stærk europæisk R&D organisation, og det bliver spændende at arbejde med at udbrede og tilpasse nye og bæredygtige løsninger til den danske betonbranche”, udtaler Jens Qvist.

Jens er 45 år og bosiddende med sin familie nær Aabenraa.

Find kontaktoplysninger på Jens Qvist og hele teamet her. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Master Builders Solutions Denmark A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
Master Builders Solutions Denmark A/S

Send til en kollega

0.094