23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scantruck får import af SENNEBOGEN-kraner

Erfaren kranmand ansat til at manifestere det tyske topmærk på det danske marked

 

Scantruck A/S med import og forhandling af en række internationale topmærker i entreprenørmaskiner øger fra februar udvalget med et af de absolutte topmærker på kran-fronten. Virksomheden med domicil i Skive og en østdansk afdeling i Ringsted har sikret sig importen af tyske SENNEBOGEN-kraner. Og Scantruck har på forhånd gearet sig til at tage imod SENNEBOGEN på bedste vis. Firmaet har ansat den særdeles erfarne kranmand Lars-Michael Jensen som salgschef for SENNEBOGEN i Danmark, Sverige, Grønland og på Færøerne.

Scantrucks svenske afdeling har allerede haft importen af SENNEBOGEN til det svenske marked siden september i fjor.

”Vi får forhandling af hele SENNEBOGEN-kranprogrammet med såvel teleskopkraner som bæltekraner og havne-mobilkraner samt heavy duty cycle-kraner. Teleskopkranerne får vi både på bælter og hjul”, fortæller Scantrucks salgschef, Claus Bjerregaard.

”SENNEBOGEN er, hvad vi roligt kan betegne som ”Spitzenklasse” inden for kraner. De produceres på SENNEBOGEN-fabrikker i Straubing og Wackersdorf i Sydtyskland. SENNEBOGEN har også fabrikker i Ungarn, USA og Singapore med totalt godt 1600 medarbejdere”, fortæller Claus Bjerregaard.

 

Løfter 300 tons

Det brede program i teleskopkraner spænder fra rækkevidder fra 24 til 67 meter og løft fra 16 til 130 tons. De bejler specielt til byggeindustrien, men anvendes også i mange andre brancher. Såvel nedbrydning som materialehåndtering er også oplagte discipliner for SENNEBOGENs teleskopkraner, enten på hjul eller bælter.

”Bæltekranerne fås med kapacitet til løft på hele 300 tons. Det kan entreprenørvirksomheder have behov for i forbindelse med store vejanlæg, motorvejsopbygninger og håndtering af lange og tunge rør. Også når der skal foretages elementmontager i det helt store format er de store SENNEBOGEN-bæltekraner en oplagt mulighed”, vurderer den nye salgschef, Lars-Michael Jensen.

”Heavy duty-segmentet kommer især på banen med heavy duty cycle-maskiner til grusgrave, men også udstyret med tungt materiel som betonhamre, store bor og grej til fundering”, siger Lars-Michael Jensen.    

 

25 år med kraner

Scantrucks nye SENNEBOGEN-salgschef kommer fra en stilling som Key Account Manager for Konecranes Demag, hvor han specielt har beskæftiget sig med kranløsninger til intern anvendelse i vindmøller. Tidligere var han administrerende direktør for først Fred. Rasmussen i Odense og efterfølgende for Tadano mobilkraner hos Kran Salg & Service A/S.

I alt omkring 25 år med kraner har tillige bragt Lars-Michael Jensen omkring Åkerbergs Maskiner i Horsens, hydraulikfirmaet Mads Krabbe på Fyn og som salgschef/salgsdirektør for Liebherrs kran-segment i Danmark.

Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485409
P nummer: 1003713224

Kontaktperson

EB
Else Bach
Marketingkoordinator
+45 96147103 else@scantruck.dk

Send til en kollega

0.047