23948sdkhjf

Registreringsafgift uretmæssigt opkrævet

| Medlemsnyhed | Indrykket af TVC Advokatfirma

I en afgørelse i går fastslår Landsskatteretten, at en opkrævet registreringsafgift var med urette, fordi den pågældende bil ikke var taget i brug på færdselslovens anvendelsesområde

I dagens nyhedsartikel fra TVC Advokatfirma kan du læse om en dugfrisk afgørelse fra Landsskatteretten. Der er i går truffet afgørelse om, at det var med urette, at SKAT (i dag Motorstyrelsen) i forbindelse med en kontrolaktion opkrævede registreringsafgift, idet den pågældende bil ikke var taget i brug på færdselslovens anvendelsesområde.

Det er endnu uvist, om afgørelsen bliver offentliggjort, men opmærksomheden henledes i den forbindelse på, at Folketingets Ombudsmand har fastslået, at både offentliggjorte og ikke-offentliggjorte administrative afgørelser kan have betydning for fastlæggelsen af administrativ praksis.

Det er derfor væsentligt, at også ikke-offentliggjort praksis inddrages i en eventuel klagesag.

Har du eller din virksomhed modtaget en afgørelse eller et forslag vedrørende registreringsafgift?

Hvis du bliver involveret i en registreringsafgiftssag og ønsker vurdering af denne, er du altid helt uforpligtende velkommen til at kontakte leder af TVCs skatteafdeling  advokat (H) Torben Bagge og specialist indenfor området advokat (H) Henrik Rahbek.

Klik og læs hele nyheden: Opkrævet registreringsafgift var uretmæssig

Medlemsnyhed

Indrykket af
TVC Advokatfirma

Søren Frichs Vej 42A
8230 Åbyhøj
Danmark
TVC Advokatfirma

Send til en kollega

0.109