23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hansgrohe SE overtager aktier i Easy Sanitary Solutions B.V.

Hansgrohe SE har underskrevet købsaftalen for majoriteten af aktierne i det familieejede Easy Sanitary Solutions (ESS) B.V.

Hansgrohe SE med hovedkontor i Schiltach, Tyskland, har underskrevet købsaftalen for majoriteten af aktierne i det familieejede Easy Sanitary Solutions (ESS) B.V. med hovedkontor i Oldenzaal, Holland. Transaktionen er stadig underlagt godkendelse fra de europæiske antitrust-myndigheder. ESS er opfinder, udvikler og producent af Easy Drain afløbsprodukterne (www.easydrain.dk) og tilbyder et bredt sortiment af produkter til barrierefri badeværelser og vægnicher. ESS’ produkter forhandles i Europa og USA. Virksomheden beskæftiger 102 medarbejdere og har lokationer i Holland og Tyskland. For Hansgrohe bliver ESS et kompetencecenter for afløbsløsninger til badeværelset og en partner til fælles udvikling og markedsføring af denne produktkategori. Hansgrohe er blandt de førende producenter af brusere, brusesystemer, armaturer til badeværelset og køkkenet samt køkkenvaske.

”Med denne investering styrker vi sortimentet på vores kerneområde – brusere,” fortæller Hans Jürgen Kalmbach, direktør for Hansgrohe SE. ”Med vores fælles kerneværdier – innovation, designkvalitet og ansvarlighed – og det stærke ESS-team ser vi frem til at udbygge vores solide tilstedeværelse i bruseområdet yderligere.”

Jürgen og Eric Keizers, grundlæggere af og administrerende direktører for ESS: ”Vi er begejstrede for at få Hansgrohe, en af de førende producenter af produkter til badeværelset, som vores partner. Med Hansgrohes forretningsmæssige styrke og globale distributionsnetværk kan vi gøre vores afløbsprodukter, og ikke mindst vores innovative vægnicher, til en verdensomspændende succes.”

Om Easy Sanitary Solutions (ESS)
Easy Sanitary Solutions (ESS) er opfinder, udvikler og producent af Easy Drain bruseafløb. Produktporteføljen omfatter gulvafløb, vægnicher af rustfrit stål, løsninger til vådrumssikring og spejle med lys. ESS står for enestående design, udvikling og produktion af sanitetsløsninger. Alle produkter er skabt i fremragende kvalitet med innovation som en grundsten, hvilket bekræftes af talrige design- og innovationspriser.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.046