23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IFC-udveksling mellem Revit og Archicad

IFC er redskabet til vidensdeling og samarbejde på tværs af fagdiscipliner og software-platforme. Blive klogere på hvordan det fungerer mellem Revit og Archicad.

IFC-formatet er et åbent filformat, der mest af alt kan sammenlignes med en PDF. Formatet er uafhængigt af softwareplatforme, hvilket betyder, at aktørerne i byggeriet kan sammenarbejde på kryds og tværs af fagdiscipliner og softwareplatforme.

Kursus i IFC-udveksling mellem Revit og Archicad
Torsdag d. 4. februar afholder IKT-lederne og Graphisoft Center Danmark en dagskursus i IFC. På kurset får du en  generel intropduktion til , hvad IFC er ― og ikke mindst, hvad IFC ikke er. Du lærer bl.a. om import og eksport mellem Revit og Arhcicad, samt hvordan du håndterer nulpunkter og landskoordinater. Du får også indblik i, hvordan buildingSMART Danmarks IFC-guides kan være en hjælp i dagligdagen.

Du tilmelder kurset via dette link >> 

 LÆS OGSÅ: Gratis Webinar: BIM for landskabsarkitekter 

Erfarne undervisere
Underviserne er Simon Ólafsson, partner IKT-lederne, med erfaring som BIM manager fra en række af landets største tegnestuer og  ByK med TRUST samt Revit-ekspert, Thomas Graabæk, BIM arkitekt og indehaver GRAPHISOFT Center Danmark og Thomas Nymann Jensen, BIM-konsulent Graphisoft Center Danmark.og Thomas Nymann Jensen, BIM-konsulent Graphisoft Center Danmark.

LÆS OGSÅ: Drømmeopgaver er projekter, hvor vi bringer alle vores kompetencer i spil 

Thomas Graabæk forklarer ,”I takt med at kompleksiteten i byggeriet stiger bliver kommunikation, vidensdeling og samarbejde blandt byggeriets parter vigtigere end nogensinde før. Kombineret med byggeriets stigende digitalisering er der et stort behov for at understøtte det digitale samarbejde på tværs af fagdiscipliner og software-platforme, hvilket præcis er, hvad IFC bidrager til”.

IFC effektiviserer byggeriet 
Fælles standarder og åbne filformater er med til at effektivisere bygge- og anlægsbranchen, da det giver aktørerne mulighed for at anvende de programmer der bedst passer til deres arbejdsprocesser.

 ”IFC giver de respektive fagdiscipliner mulighed for at anvende de software-programmer, der bedst understøtter deres behov og mest effektivt lader dem udføre deres del af arbejdet, hvorefter de via IFC-formatet kan vidensdele og kommunikere med projektets øvrige samarbejdspartnere”, afslutter Thomas Graabæk.

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

1.361