23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lindab garageporte som BIM-objekter til Archicad

Nu kan du downloade garageporte fra Lindab som BIM-objekter til Archicad.

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, der forenkler byggeriet og forbedrer indeklimaet. 

Sammen med GRAPHISOFT Center Danmark og ArchiRADAR har Lindab netop udviklet en række af deres garageporte som BIM-objekter til Archicad. Objekterne gør det muligt at konfigurere den ønskede løsning til brug for bl.a. tegningsproduktion, visualiseringer, mængdeudtræk og kollisionskontrol.

BIM-objekter til Revit og Archicad
Med de nye BIM-objekter tilbyder Lindab nu digitale versioner af deres porte til både Revit og Archicad. Begge typer er gratis tilgængelige via hjemmesiden BIMobject , hvor man ved at oprette en bruger-profil får adgang til download af objekterne. Forskellene på objekterne til Revit og objektet til Archicad er blandt andet, at der er 6 forskellige BIM-objekter til Revit, mens der for Archicad er én samlet biblioteks-fil (LCF-fil), der fylder mindre og kan konfigureres til alle 6 port-typer. Derudover er Archicad-objektet lavet med en grafisk brugerflade, som er med til at forklare, hvad de forskellige indstillinger gør. Benytter du den danske lokalisering til Archicad 24 (v2) fra GRAPHISOFT Center Danmark, er Lindabs porte allerede en del af template og objekt-bibliotek.

LÆS OGSÅ: Kursus om IFC-udveksling mellem Revit og Archicad 

Sådan arbejder du konkret med Lindabs garageporte som BIM-objekter 
Vi har lavet en video, der trin-for-trin viser, hvordan du implementerer Lindabs garageporte i dit BIM-projekt.

Du kan se vidoen på vores YouTube-kanal, du finder her >> 

Derudover har vi skrevet et blogindlæg, der trin-for-trin forklarer processen, som du kan læse her >> 

Samarbejde mellem Lindab, GRAPHISOFT Center Danmark og ArchiRADAR
GRAPHISOFT Center Danmark har udarbejdet BIM-objektet til Archicad for Lindab i samarbejde med ArchiRADAR i Italien. Et tæt samarbejde har gjort det muligt for Lindab at sikre, at BIM-objektet fungerer som en konfigurator, der stemmer overens med, hvad de efterfølgende kan levere.

LÆS OGSÅ: Gratis Tips & Tricks webinar/BIM for landksabsarkitekter

ArchiRADAR er eksperter i GDL-programmering, som kombinerer komplekse indstillingsmuligheder med en grafisk brugerflade med detaljeret 3D-geometri og samtidig holder fil-størrelsen på et absolut minimum. Derudover er prissætningen på udviklingen af BIM-objekter stærkt konkurrencevenlig.

Interesseret i at få jeres egne BIM-objekter?
Har du spørgsmål til brugen af Lindabs port-objekter? Eller er du producent og har brug for avancerede BIM-objekter af dine produkter til Archicad?

Så grib fat i os på 8862 6680.  

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.063