23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aquno Select M81 – wellness for frugt og grønt

Med det nye køkkenarmatur Aquno Select M81 præsenterer hansgrohe en ny kombination af usædvanligt produktdesign, innovativ stråleteknologi og skræddersyet tilbehør. Den nye SatinFlow-stråle er aldrig set før i noget køkkenarmatur.

Med det nye køkkenarmatur Aquno Select M81 præsenterer hansgrohe en ny kombination af usædvanligt produktdesign, innovativ stråleteknologi og skræddersyet tilbehør – for fritidskokke og køkkenentusiaster, der lægger mere i madlavningen end blot tilberedning af et måltid.

Aquno – et ord sammensat af ”Aqua” (vand) og ”unit” (enhed) – bringer en helt ny form for interaktion med vandet til live i køkkenet. Takket være sit smarte design byder armaturet på stråletyper og funktioner, der passer til enhver opgave ved vasken. For første gang nogensinde akkompagneres laminar- og brusestrålen i udtræksbruseren af en tredje, fladere og særligt blød stråle, der strømmer fra armaturets sokkel. SatinFlow strålen består af mange enkeltstråler, der danner en blød men samtidig tæt vandstråle. De små, jævne stråler smyger sig tæt og uden vandsprøjt om madvarer, hænder og redskaber. Sarte madvarer som frugt, grøntsager og salat vil elske dette armatur – og det samme vil køkkenentusiaster med høje krav.

Alt i én for effektiv brug af vand
Aquno Select M81 køkkenarmaturet imponerer med den specielle flade og bløde stråletype SatinFlow, der er en verdensnyhed i køkkenbranchen. Den nederste del af armaturets krop fungerer her som ”bruser” for frugt og grønt: Tuden er bred og smal og skaber en stor vandstråle. En ny slags stråledyser, arrangeret på en ny måde, danner samtidig en blød fordeling af vanddråberne, som du tydeligt kan mærke. Det betyder, at madvarer kan skylles både grundigere og mere skånsomt. Med køkkenarmaturet følger en multifunktionssi, der passer perfekt under SatinFlow-strålen, så du let kan skylle fx mindre grøntsager og druer, uden de kommer i kontakt med vasken.

Også større genstande såsom bageplader kan skylles effektivt under den store stråle, og det med et vandbesparende forbrug på bare fire liter i minuttet. Med laminarstrålen i udtræksbruseren kan du med et forbrug på syv liter vand i minuttet hurtigt fylde gryder og vaser. Og brusestrålen egner sig fremragende til at skylle knap så sarte madvarer eller opvask af.

Udtræksbruseren giver dig frihed til også at bruge vandet uden for vasken, da den kan trækkes op til 50 cm ud. Brug den fx til at fylde vand på kaffemaskinen eller fylde den store gryde, mens den står på bordet.

Multitasking med vand
Køkkenarmaturet er let at bruge i hverdagen på grund af det gennemtænkte design, den smarte betjening og de rengøringsvenlige flader. På højre side sidder grebet, som du bruger til at åbne og lukke for vandet samt regulere temperaturen. På venstre side af armaturkroppen sidder Select-knappen, hvor du med et tryk skifter til SatinFlow-strålen. Med andre ord kan du komfortabelt og intuitivt bruge alle funktioner i Aquno Select M81.

Med sit futuristiske, ekstravagante design, tre forskellige overflader og to grundformer er Aquno Select M81 et sandt blikfang og passer ind i ethvert sofistikeret køkkendesign. Armaturet fås i overfladerne krom, mat sort og børstet stål, så der er mange muligheder for at skabe et køkkendesign præcis efter dit ønske. Produkterne har vundet den prestigefulde German Design Award Gold 2020 samt German Innovation Award Gold 2020 for det nytænkende design.

Vælger du designvarianten med L-tud, får du lineært design med en retvinklet tud, som understreger armaturets præcise former. I tuden er der udtræksfunktion med laminarstråle. Du kan også vælge den markante, høje rundbuetud, som fremhæver designets leg med flader og rundinger. Udtræksbruseren med omskifterknap til laminar- og brusestråle sørger for fleksibel brug af vand.

hansgrohe Aquno Select M81 er godkendt til drikkevand i Norden og klar til salg. Læs mere om de nye køkkenarmaturer på vores hjemmeside

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.063