23948sdkhjf

HBN Entreprise: Et kompetent og imødekommende team

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

HBN Entreprises medarbejdere er kompetente og imødekommende. For os er det ikke nok, at vi lever op til dine forventninger. Vi bestræber os altid for at overgå dem

Gasbeton eller porebeton er efterhånden blevet mere populært at anvende ved større konstruktioner som fx lejlighedskomplekser, store kontorbygninger eller som bagmure på parcelhuse. Det er heller ikke overraskende, da porebeton er et enestående byggemateriale, der kombinerer lethed og trykstyrke. Derfor er der så mange bygherrer og entreprenører, der benytter sig af dette holdbare og isolerende materiale.

Hvis du er bygherre eller hovedentreprenør, så kan du trække på vores ekspertise. HBN Entreprise har mange års erfaring med byggeri og især montage af porebeton. Vi arbejder både med total-, hoved- og fagentrepriser, men har også en del erfaring med delentrepriser. Som du kan høre, har vi den nødvendige knowhow og de kompetencer, der skal til for at varetage dine opgaver inden for montage af porebeton. Vores team bestående af byggeledere, montører og murere monterer tusindvis af kvadratmeter porebeton hvert år. Derfor giver det god mening, at du lader os gennemføre dit byggeprojekt.

I tidens løb har vores team samarbejdet med de største byggefirmaer i Danmark. Vi er derfor et professionelt entreprenørfirma, der er velkendt for at levere løsninger af høj kvalitet til den aftalte tid. Vi ved, at det har stor betydning for dig, at dine samarbejdspartnere lever op til de aftaler, der er blevet indgået. Derfor vægter din tilfredshed med vores arbejde meget højt. Vores vigtigste målsætning er, at du som samarbejdspartner oplever en god service med klare aftaler og deadlines. HBN Entreprises medarbejdere er kompetente og imødekommende. For os er det ikke nok, at vi lever op til dine forventninger. Vi bestræber os altid for at overgå dem. Så hvis dit byggeprojekt omfatter montage af porebeton, behøver du ikke at lede videre. HBN Entreprise er det oplagte valg.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside: http://hbnhuse.dk/kontakt/

 

HBN Entreprise – Jylland

Adresse: Vestmolen 15, 9990 Skagen

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.125