23948sdkhjf

Flotte lejligheder i Aalborgs nye bydel

| Medlemsnyhed | Indrykket af KT Elektric Aalborg A/S

Moderne lejligheder med et industrielt look skyder i vejret. Her på byggeriet, også kaldt Taffeltårnet, har KT Elektric været med som el entreprenør.

Fra spritfabrik til boliger
Et spændende projekt er nået til vejs ende. På den fantastiske grund i Aalborg, hvor den gamle spritfabrik stod, er allerede flere lejlighedskomplekser skudt i vejret. Et af dem, er denne skønne bygning også kaldet Taffeltårnet. Oprindeligt blev fabriksanlægget opført i 1931 som et led i en strategi om at bygge et fabriksanlæg med nem transport via Limfjorden, Strandvejen og jernbanen. Nu og fremover kommer området i stedet til at danne rammerne om et nyt byrum, der skal give tag over hovedet til flere 100 mennesker, der ønsker at bo i centrum af Aalborg. På området bliver der også opført et artcenter, der skal tiltrække besøgende fra nær og fjern.

Installationer i råt design
Der er tænkt meget over detaljerne i området og boligerne får alle detaljer, der minder om arkitekturen på den gamle fabrik. Af belysning er der nøje udvalgt armaturer, der matcher det rå look, men samtidig komplementerer de smukt designede lejligheder. Ligesåvel har vi udført en varme lysfarve i lejlighedernes installerede spots, der fremhæver det flotte, varme gulv. Udover de førnævnte synlige installationer, har KT Elektric udført hovedforsyningsanlæg, tele- og data, nød og panik og aba anlæg på projektet.

Vi siger tak for et rigtig godt samarbejde.

 

Har du lyst til at se flere af vores referencer, kan du klikke her

Medlemsnyhed

Indrykket af
KT Elektric Aalborg A/S

Porsvej 6
9000 Aalborg
Danmark
KT Elektric Aalborg A/S

Send til en kollega

0.078