23948sdkhjf

Vandlegeplads i Skjern beskyttet imod graffiti

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

Engang lå der en ferskvandstank under plænen ved Grønningen i Skjern. Nu er den omdannet til et rekreativt byrum. All Remove har netop beskyttet stedet imod graffitihærværk.

FÅ ET TILBUD PÅ BESKYTTELSE IMOD GRAFFITI – KLIK HER

Hvad gør man ved en gammel ferskvandstank fra et nedlagt vandværk, der er 38 meter i diameter og ligger skjult under jorden? Man skærer låget af tanken og omdanner den til et unikt udendørs oplevelsesrum.

Fra idé til virkelighed
Nogenlunde sådan lød idéen fra arkitekt Bo Christensen tilbage i 2015. Siden blev der oprettet en projektgruppe og fundet midler til at gøre idéen til virkelighed. I dag er Vandhaverne i Skjern en realitet takket være både ildsjæle, fonde og frivillige. Nu kan byens forskellige borgere nyde stedet til gåture, afslapning eller leg.

KLIK HER FOR AT SE FLERE REFERENCER

Beskyttet mod graffitihærværk
For at sikre at den originale idé forbliver idyllisk og hyggelig i fremtiden, fik All Remove til opgave at beskytte stedet imod graffiti.

Før den usynlige anti-graffiti beskyttelse kunne blive påført, skulle alle overfladerne dog først afrenses for byggestøv. Derefter blev vægge, søjler og de andre konstruktioner behandlet med All Removes reversible beskyttelse imod graffiti. 

FÅ ET TILBUD PÅ BESKYTTELSE IMOD GRAFFITI – KLIK HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Send til en kollega

0.094