23948sdkhjf

Kommende byggerier på Fyn præsenteret på populær konference

| Medlemsnyhed | Indrykket af Building Network ApS

Nye bæredygtige og innovative bygge- og anlægsprojekter ser snart dagens lys på Fyn, hvor et bredt udvalg af både igangværende og kommende større projekter blev præsenteret på Fynsk Erhvervs og Building Networks årlige konference.

Direktør i Building Network, Mickey Lund, og direktør Jytte Reinholdt fra Fynsk Erhverv bød velkommen til et flot fremmøde af bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører. På grund af nye COVID-19 restriktioner er de sidste arrangementer også blevet streamet, hvilket knap en fjerdedel af de 50 deltagere benyttede sig af. Direktørerne fra de to netværk kunne med glæde annoncere, at Building Network og Fynsk Erhverv har 5 års jubilæum i år for den populære netværkskonference for bygge- og anlægsbranchen på Fyn. 

Kreativ chef i CREO arkitekter, Rytis Gelombickas, var konferencens første taler. Rytis Gelombickas gennemgik transformationen af hele det tidligere industriområde i udkanten af Odense Centrum, som arkitektvirksomheden har hjulpet Danica Ejendomme med at udvikle. Et centralt fokus i helhedsplanen for Sukkerkogeriet er bevaringsværdig bebyggelse, som de nye bygninger forholder sig til.

Fyns største boligorganisation, Civica, har masser af nye bygge- og renoveringsaktiviteter på vej henover de næste 10 år. Bygge- og udviklingschef Britt Kielstrup Hansen fortalte herefter om de kommende strategiske og længerevarende partnerskaber med faste rådgivere og entreprenører, som forventes at spare penge, tid og øge kvaliteten af Civicas fremtidige bygge- og renoveringsprojekter.

Afdelingsdirektør Lars Friis Christensen for Ejendomsselskabet Olav de Lindes afdeling i Odense fremviste under sit oplæg transformationen, renoveringen og udviklingen af en række af selskabets bolig- og erhvervslejemål. Olav de Linde, der er Danmarks største private ejendomsselskab, er blandet andet i gang med at udvikle og renovere Thrige-grunden i det gamle industriområde i Odense. Her er fokus at videreføre Olav de Lindes bygge-dna, der indbefatter kvalitet, langtidsholdbare materialer, genbrug, CO2-neutralitet og tilfredse lejere. 

Dialog og netværk 
Mellem oplæggene var det muligt at komme i dialog med dagens talere, netværke med de øvrige deltagere og få gastronomiske lækkerier fra den prisvindende Restaurant Hesselet.

Tegnestueleder Jonas Petersen fra ERIK Arkitekter fortalte efter pausen om en række aktuelle projekter, som er på tegnebrættet. Arkitektvirksomheden, der i 2020 har åbnet en afdeling i Odense, er blandt andet blevet valgt som totalrådgiver på renoveringen af 587 almene boliger i Odense. Jonas Petersen gennemgik også, hvordan man hos ERIK arbejder målrettet med innovation, bæredygtighed og digitalisering af byggeteknik.

Direktør Dirk Voss fra entreprenør-, bygge- og anlægsfirma Hansson & Knudsen A/S sluttede oplægsrækken af med at præsentere et par af de igangværende og kommende bygge- og anlægsprojekter, som Hansson & Knudsen blandt andet har vundet herunder en omfattende renovering til 413 millioner kroner af Fyrreparken i Odense-bydelen Vollsmose. 

Få adgang til relevante aktører på kommende bygge- og anlægsprojekter
Building Network giver helt unikke muligheder for understøtte fysisk og digital forretningsudvikling i en tid, hvor det kan være svært at bygge nye relationer. Sidste år fik alle vores medlemmer mulighed for at synliggøre deres gode historier og pressemeddelelser gratis på Building Network’s forskellige kanaler og i år kan medlemmerne fremvise og dele deres innovative kompetencer og viden før, under og efter vores eksklusive arrangementer.

I Building Network hjælper vi med at skaffe dig adgang til relevante aktører på kommende bygge- og anlægsprojekter, som du selv kan have svært ved at åbne døren til, så du nemmere kan få nye kunder og samarbejdspartnere. 

Kunne du og dine kollegaer tænke dig at gense indlæggene fra nogle af vores tidligere konferencer eller høre, hvad vi gør anderledes i 2021, så du kan få mere viden, større synlighed og nye relationer på kommende projekter, så book 30 minutters 1:1 sparring kvit og frit ved at følge linket herunder.

Book en tid, som passer dig

Foto (øverst):
Arkitekturen i de forskellige boligprojekter i Sukkerkvarteret i Odense bevarer alle det karakteristiske udtryk for området omkring Vesterbro, så historien mødes med fremtiden – Illustration Creo Arkitekter

Foto (nederst): 
På Bellinge Fælled i udkanten af Odense skal Civica snart i gang med at bygge 43 nye bæredygtige boliger i et trygt nærmiljø med indbydende uderum og høj arkitektonisk kvalitet – Illustration: Kullegaard Arkitekter

Foto (til højre)
ERIK har sammen med Ingeniør’ne A/S og 5E Byg vundet totalentreprisen om den nye logistik- og sterilcentral, Nyt OUH – Illustration: ERIK

Medlemsnyhed

Indrykket af
Building Network ApS

Blokhusvej 19
2680 Solrød Strand
Danmark
Building Network ApS

Billeder & videoer

Mellem oplæggene var der mulighed for at komme i dialog med dagens talere og de andre deltagere. I pauserne kunne netværksdeltagere nyde den fantastiske beliggenhed tæt på vandet, stranden eller bøgeskoven.ERIK Arkitekter har i 2020 åbnet en ny afdeling i Odense. Arkitektvirksomheden har blandt andet fået til opgave at være totalrådgiver på en omfattende renovering af 587 boliger i Odense. Det fortalte tegnestueleder Jonas PetersenERIK har sammen med Ingeniør’ne A/S og 5E Byg vundet totalentreprisen om den nye logistik- og sterilcentral, Nyt OUH – Illustration: ERIK

Send til en kollega

0.094