23948sdkhjf

Køb af sikkerhedsudstyr: Sådan finder du det rigtige

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Sikkerhedsudstyr er noget af det allervigtigste, hvis du har et job, hvor du kan blive udsat for lidt af hvert i løbet af en dag.

Uanset om du er smed, tømrer eller meget andet, kan der opstå situationer, hvor du bliver udsat for noget, der kan give dig forskellige former for skader, og der kan sikkerhedsudstyr værne dig. Derfor er det også vigtigt at vælge det rigtige sikkerhedsudstyr. Læs mere om det her. 

Find ud af, hvornår du har brug for sikkerhedsudstyr
Der er rigtig mange dele af kroppen, der kan tage skade i løbet af en arbejdsdag, og derfor er det også vigtigt, at du vælger noget sikkerhedsudstyr, der kan beskytte dig i forskellige situationer. Men da der er stor forskel på forskellige typer jobs og arbejdssituationer, så er det ikke alle, der har behov for det samme sikkerhedsudstyr. Derfor skal tænke over, hvilke situationer du møder i løbet af en dag, før du køber dit sikkerhedsudstyr. 

Oplever du for eksempel tit at arbejde med maskiner, der larmer, så er et høreværn en rigtig god idé. Længere tids belastning af ørerne med høje lyde kan faktisk skade din hørelse permanent, så det er bare med at passe på dem fra begyndelsen. Har du derimod tit arbejde i mørke, er det nogle helt andre udfordringer, du bliver udsat for, og der kan det være nødvendigt med for eksempel en pandelampe, så du er sikker på, at du ikke træder forkert og falder. Er du tømrer, kan du få hårdt brug for sikkerhedssko, så du ikke træder på et søm, men der er også mange andre, der kan få gavn af sikkerhedssko, hvis der for eksempel er risiko for at få noget ned over tæerne. 

Hovedet er vigtigt at holde sikkert
Selvom der er mange steder på kroppen, der er vigtigt at beskytte med sikkerhedsudstyr, når du arbejder, så er det særligt vigtigt at beskytte et par enkelte ting. Blandt andet dit hoved, fordi det som jo bekendt er din hjerne, der holder kroppen i gang med alle dens funktioner. Du kan beskytte hovedet ved at bruge en sikkerhedshjelm, og det kan du finde hos SikkerhedsGiganten her. De har et bredt udvalg af forskellige sikkerhedshjelme til alle behov. 

Husk især at beskytte øjnene
Også øjnene er vigtige at passe på med sikkerhedsudstyr. Arbejder du for eksempel med metal, hvor du har metalsplinter flyvende omkring dit hoved, så er det enormt vigtigt at passe på dine øjne, så du ikke ødelægger dem. Faktisk er det sådan, at hvis dit syn kompromitteres, vil du også have svært ved at bevæge dig på samme måde som normalt. Sørg derfor for at have et par gode sikkerhedsbriller på, hvis du har et arbejde, hvor du kan skade dine øjne. På sikkerhedsgiganten.dk kan du se et stort udvalg af sikkerhedsbriller i forskellige mærker og farver, så du kan finde et par, der passer til dig og dit arbejde, og så du kan passe på dit syn.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.172