23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CP optimere deres forretning med kundeportal og app

Virksomheden CP ApS er en flittig bruger af både kundeportalen MitRiwal og Riwal Rental app. En nem adgang, overskuelighed samt det data der er tilgængelig på de to online platforme er til stor værdi for CP.

Både kundeportalen MitRiwal og MitRiwal App vurderes som en service-parameter, der er særdeles vigtig for samarbejdet mellem Riwal Danmark og CP Byg, men også for CP Byg og deres kunder. 

På hver maskine er der monteret en ’trackunit’. Dette betyder at man via kundeportalen eller app’en kan følge med i forbruget for de maskiner man har kørende, man kan se hvor ens maskiner præcist befinder sig via GPS, man kan se hvor lang tid én maskine ikke har været i brug, og ikke mindst kan man bestille og afbestille maskiner nemt og hurtigt.

Hør hvordan Peter Björnvad, udlejningskonsulent ved CP Byg effektiviserer sit arbejde når han bestiller og benytter lifte fra Riwal på byggepladsen med MitRiwal kundeportal og app:

GODT OVERBLIK OVER ENS ORDRE
Peter Björnvad fortæller i videoen om de fordele MitRiwal giver ham. Han nævner at MitRiwal kundeportalen, giver ham et godt overblik over hans lejede maskiner og ordreoverblik hos Riwal. Derudover giver portalen ham et overblik over eventuelle nedbrud. Her kan han i MitRiwal nemt finde nummeret på den pågældende maskine, og mekanikeren kan nemt finde den specifikke maskine og finde frem til fejlen.

Han bruger kundeportalen til at lokalisere lifte, via den installerede Track Unit på maskinen, som operatørerne ikke selv kan finde. Et enkelt klik på portalen viser ham den nøjagtige lokation via GPS, så den enkelte operatør nemt selv kan finde maskinen.

Ligeledes er det muligt at få et overblik via tracket data på forbruget af liften og derved finde frem til om de bliver benyttet mest optimalt. Her måles der f.eks. på timer liften har været i arbejde/ikke har været i arbejde, forbrug af brændstof med videre.

Peter Björnvad benytter sig også af MitRiwal udlejningsapp. Han fortæller at fordelen ved app’en er at den er lige ved hånden, og man skal ikke længere være afhængig af at bære et katalog med sig. Alle detaljer er i app’en, og man kan hurtigt finde frem til disse. Derfor sparer app’en tid for Björnvad, hvor det f.eks. er muligt at se maskinen og dens specifikationer.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.047