23948sdkhjf

Online pausegymnastik har flere fordele

| Medlemsnyhed | Indrykket af Avidenz A/S

Det kan være hårdt at arbejde meget hjemmefra. Både mentalt fordi man er meget alene og savner samværet med sine kolleger og andre personer. Og fysisk fordi man ofte sidder mere stille end normalt og måske ikke i de bedste arbejdsstillinger.

Reducer gener og opnå bedre trivsel
Hos Avidenz tilbyder vi nu online pausegymnastik for medarbejdere, der arbejder hjemme. Det medvirker både til at reducere eventuelle fysiske gener og forbedrer trivslen. 
 
Hør mere i denne lille introvideo.
Du kan også klikke på billedet her til højre på siden for at se videoen.

Morgengymnastik hos Avidenz
Hos Avidenz har vi også mange medarbejdere, der arbejder hjemme i øjeblikket. Vi er derfor selv begyndt på morgengymnastik ind imellem med vores ergo- og fysioterapeuter med stor succes. 

En af vores kolleger havde forleden gjort noget særligt ud af det. Iført en dansk landsholdtrøje, pandebånd og svedbånd var han bare klar til træning
– og i den grad med til at sprede smil – som f.eks. da han valgte at anvende vinflasker til en af øvelserne i stedet for håndvægte eller vandflasker.
Det er lige præcis det, som man også kan få ud af pausegymnastikken, nemlig at den medvirker til sammenhold, godt humør og trivsel.

Vil du vide mere?
Vil du høre mere om udbyttet ved online pausegymnastik, og hvordan det fungerer, så kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Avidenz A/S

Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Danmark
Avidenz A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141