23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tyverisikring med en forsikringsgodkendt containerlås

Containere i alle størrelser sikres hurtigt, effektivt og forsvarligt med en forsikringsgodkendt containerlås eller låsebom fra DC-Supply, således du bedst muligt undgår indbrud.

Den korrekte sikring af container gods er vigtig – især på byggepladserne, hvor det  seneste år desværre har vist en markant stigning i ubudne gæster.

Hos DC-Supply tilbyder vi en række forskellige containerlåse og låsebeslag af høj kvalitet, som vil være et godt supplement i dit sikkerhedssystem mod ubudne gæster på byggepldsen. De fleste af vores containerlåse er godkendte i højeste forsikringsklasse 5, hvilket gør det endnu sværere at bryde ind i containeren. Et bud kunne f.eks. være Mavako Flexlock XL, der er udviklet med ekstra forstærkning, og modstår selv de mest aggressive forsøg på indbrud.

Hos DC-Supply anbefaler vi anvendelse at låsebeslag godkendt i klasse 5, og vi forhandler flere forskellige typer container låse, der kan imødekomme de fleste behov. Ønsker du yderligere information, eller er du i tvivl om hvilket låsebeslag, du skal vælge til din container løsning, står vores erfarne personale klar med råd og vejledning til at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning.

Kontakt os på +45 70231380 eller info@dc-supply.dk

Se vores brede udvalg af containerlåse her:
https://www.dc-supply.dk/tilbehoer-laase-inventar/container-laase/

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

Send til en kollega

0.125