23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En klar og tydelig vej til nødudgang

Det er vigtigt at vide hvor man skal gå hen – især når der er behov for hurtigt at forlade et område. Crystalway flugtvejsarmaturet er effektivt i sin information og elegant og stringent i sin "indpakning.

I offentlige bygninger og andre steder, hvor mange mennesker ofte samles, kan der være mange der ønsker at informere eller guide dig et bestemt sted hen. Derfor er det yderst vigtigt at flugtvejsskilte, der har til opgave at vise dig den nærmeste udgang i tilfælde af en nødsituation, har et enkelt og klart budskab.

I Kastrup Lufthavn, har SafeExIT A/S succes med flugtvejsarmaturet Crystalway, der blandt andet anvendes i den nye, lyse Finger E.  Finger E fremstår moderne med rå betonvægge og store vinduer med meget naturligt lysindfald. Nogle steder er der dobbelt lofthøjde, og man har ønsket at rummet skulle fremstå enkelt, uden nævneværdig ”støj” fra informationsskilte. Crystalway passer smukt ind, og er her anvendt som vægmonteret og som lofthængt i wire.

Andre steder i lufthavnen, hvor det er svært at undgå ”støj” fra andre informationsskilte, skal flugtvejsskiltene også fremstå tydeligt. Med den rigtige placering fremstår Crystalway  flugtvejsskiltet også her tydeligt med sit enkle og klare budskab.

Crystalway skiltet består af en transparent ramme i klar akryl, der oplystes af LED teknologi. Piktogrammet, der klart og tydeligt viser, hvilken retning du skal bevæge dig i, er af in-lay typen, der let klikkes på plads. Skiltet fås som enkelt- og som dobbeltsidet, og kan monteres direkte på væk eller loft, eller det kan hænge i wire fra loft. 

For mere information besøg vores hjemmeside: safeexit.dk eller kontakt Peter Bech på 4320 8926

SafeExIT A/S
Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20365773
P nummer: 1004264475

Kontaktperson

Peter Bech
Adm direktør
+45 43208926 p.bech@safeexit.dk

Send til en kollega

0.047