23948sdkhjf

Sikkerhed på byggepladsen.

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

Undgå påkørsel af entreprenørmaskinerne med et SEEN anti-kollision system.

Forbedre arbejdsmiljøet på byggepladsen, med de lydløse SEEN sensorer, der først sender en akustisk alarm, når der kommer en person ind i søgefeltet.

SEEN sensorerne virker udelukkende på reflekser, og er beregnet til arbejdspladser hvor det er påkrævet med sikkerheds arbejdstøj. SEEN systemerne er lavet for at undgå påkørsel af personer, der pludselig kommer ind i arbejdsområdet. 

SEEN sensorerne sidder typisk på bagpå større maskiner. Sensorerne søger i feltet bag maskinen, når der bakkes, og sender først en alarm til den gående, når denne kommer ind i søgefeltet, samtidig høres en alarm i kabinen som føreren skal reagere på. Ellers er systemet lydløst, og generer ikke resten af byggepladsen. 

Systemet  måler ikke på ting som føreren i forvejen er vant til at forholde sig til og ved hvor står, men kommer udelukkende med en alarm når der er brug for den. Det gør at føreren ikke bliver vant til alarmen, men ved der skal reageres når den kommer. 

Har man et hul på pladsen, eller andet der skal beskyttes, sætter man en kegle med refleks eller sætter et selvklæbende bånd op langs en port eller container, her kommer der også en alarm, da der sidder et refleks. 

Selve søgefeltet på sensoren kan justeres i længde og brede, med pc, så de er tilpasset maskinen og arbejdsopgaven. Max længde er 8 mtr. og 60 grader i bredden pr. sensor. 

Der kan kobles op til fire sensorer på et kabine panel, på den måde kan man have sensorer både foran og bagpå maskinen, som nu beskytter i begge retninger. 

SEEN anti-kollision systemerne er lydløse når maskinen er i brug, det er først i det øjeblik der kommer noget med refleks ind i søgefeltet, at der kommer en alarm til den gående og til føreren. Det giver et meget bedre arbejdsmiljø, for de folk der arbejder sammen sted som maskinerne. Tager man en byggeplads i dag, er der en konstant bippen af bak-alarmer fra de forskellige maskiner, som gør at flere arbejdere går med høreværn hele dagen, for at undgå de høje bip lyde.

Ring til HSØ ApS eller skriv på hsoe@hsoe.eu 

SEEN kan ses her: https://www.seensafety.com/

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125