23948sdkhjf

Maling af vægge og lofter: Sådan gør du

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Maling kan hurtigt give et rum nyt liv, og du kan sagtens give dig i kast med at male selv og få et flot resultat. Der er dog nogle ting, du skal vide, før du giver dig i kast med at male, så du er sikker på at få det allerbedste resultat.

Læs mere om, hvordan du maler vægge og lofter her.

Start med at lappe og rengøre
Det allerførste, du skal gøre, når du skal male, er at dække dit rum grundigt af - især hvis du skal male lofter. Maling af loftet sviner rigtig meget, og det vil være ærgerligt at have malerpletter på både møbler og genstande, når du er færdig.

Dernæst skal du sikre dig, at du har en plan overflade at arbejde på. Det kan komme til at se ærgerligt ud, hvis du har et lille hul i væggen eller loftet, eller der er noget, der buler ud. Vær derfor sikker på, at du ikke skal spartle eller slibe noget, før du går i gang.

Så står den på rengøring. Det er en god idé at fjerne skidt og snavs fra væggen og loftet, inden du tager din maling i brug, da det også er vigtigt for, at du får et flot resultat til sidst. Derudover vil et godt forarbejde også forlænge levetiden på din maling, så den vil se flottere ud i længere tid. Det betyder også, at du ikke skal male igen kort tid efter.

Mal lofter og vægge i den rette rækkefølge
Nu skal du rigtigt i gang med at male. Hvis dine lofter og vægge har tydelige spor af nikotin eller andet, så er det en rigtig god idé at bruge en spærregrunder først. Det ville være rigtig ærgerligt, at pletter eller nikotinmærker trænger igennem din maling, når du ellers har gjort et grundigt arbejde, men det sørger spærregrunderen for ikke sker.

Så er det loftets tur. Starter du med væggene, kan du risikere, at du får pletter, fra den maling du bruger til loftet, på dine vægge, når du begynder at male loftet. Start derfor altid med at male loftet og arbejd dig nedad i rummet til væggene. Til allersidst kan du male paneler og lister, så de også fremstår som nye.

Find maling til lofter og vægge hos Nordicmaling
Kribler det i fingrene for at komme i gang med at male, så er det bare om at finde den maling, du godt kunne tænke dig, og så få startet op på dit projekt derhjemme. Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv, kan Nordicmaling levere din maling lige til døren, så du ikke behøver at slæbe tunge bøtter hjem fra farvehandlen. På nordicmaling.dk kan du se det store udvalg af billig maling, og du kan få det leveret til døren på bare 1-3 dage. Nordicmaling har prisgaranti, så du er sikker på at få kvalitetsmaling til de bedste priser på markedet - faktisk de billigste priser i Danmark.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.079