23948sdkhjf

Gratis webinar - Lær at sælge med LinkedIn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Building Network ApS

Oplever du også, at nedlukning og manglende mulighed for at netværke fysisk har gjort det sværere for dig at bygge nye relationer ? Så tilmeld dig Building Network og LinkedInsider‘s gratis webinar og peptalk “Lær at sælge med LinkedIn”.

Hader du at ringe kold kanvas eller er det svært for dig i øjebliket at bygge nye relationer ? ... så er du ikke alene. 

På LinkedIn er der to millioner registrerede profiler i Danmark og kun 5% af dem tør dele noget fra måned til måned mens alle de andre bare kigge på. 

Så det er et totalt uberørt marked at genere forretning fra. 

Du kan blive bedre til at bygge online relationer og lære at sælge på LinkedIn

Building Network holder i samarbejde med Linkedinsider to fælles gratis peptalks, som varer ca. 60 minutter, hvor vi har kogt det bedste sammen til nogle konkrete budskaber, som du kan gå hjem og bruge med det samme. 

Hvis du har lyst til at være med, så tilmeld dig Building Network og LinkedInsider‘s fælles gratis webinar og peptalk “Lær at sælge med LinkedIn” og få nye eller genopfrisk dine social selling teknikker, der hjælper dig med at netværke bedre online og få flere nye potentielle kunder. 

Tilmelding:

Arrangementet er åbent og gratis for både medlemmer af Building Network og gæster, som har tilmeldt sig ved at klikke på et af linkene herunder.

23. februar 9:00 - 10:15
10. marts 14:00 - 15:15

 Sammen bygger vi fremtiden

I Building Network hjælper vi med at skaffe dig adgang til relevante aktører på kommende bygge- og anlægsprojekter, som du selv kan have svært ved at åbne døren til, så du nemmere kan få nye kunder og samarbejdspartnere. 

Kunne du tænke dig at høre, hvad vi gør anderledes, så book 30 minutters gratis 1:1 sparring ved at følge linket herunder.

Book en tid, som passer dig

Medlemsnyhed

Indrykket af
Building Network ApS

Blokhusvej 19
2680 Solrød Strand
Danmark
Building Network ApS

Send til en kollega

0.093