23948sdkhjf

Bestil herregårdssten til en lækker terrasse på Wals.dk

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

Herregårdssten eller holmegårdssten har en lang række farvekombinationer og anvendelsesmuligheder

Nu hvor vinteren er ved at slippe sit greb om Danmark, er det måske gået op for dig, hvor meget du nyder af at opholde dig på din terrasse. Det siger sig selv, at en indbydende terrasse har stor tiltrækningskraft. Du tøvede med at anlægge en ny terrasse i sommer, fordi du ikke ville ødelægge den gode sommerstemning, men nu er du klar. Du har måske besluttet, at terrassen skal være mere farverig end den nuværende. Du føler nok, at den belægningssten, terrassen nu har, ikke passer godt sammen med omgivelserne i din have.

Det kan meget vel være, at du allerede har renoveret huset. Nu er det blevet mere tydeligt, at terrassen ikke længere matcher husets lækre udtryk. I nogle tilfælde har man købt hus og kan se, at terrassen er noget af det første, der trænger til at blive anlagt på ny. Nogle vælger fliser til terrassen, men en lækker belægningssten kan give et naturligt og rustikt udseende, som kan skabe det helt rigtige udtryk. Herregårdssten, som også kaldes holmegårdssten, er en belægningssten, som har en lang række anvendelsesmuligheder. Det drejer sig om en elegant belægningssten, som kommer i flere farvekombinationer.

Wals.dk kan du bestille røde eller rødmix herregårdssten 21x14x6, der har en presset kant. Som du kan se, er der tale om en lækker belægningssten, som egner sig til et hav af kombinationer, når det gælder udformninger, farvenuancer og mønstre. Vores herregårdssten er solide og holdbare. En terrasse anlagt med herregårdssten skaber et meget eksklusivt og indbydende udtryk, som giver huset et løft. På Wals.dk kan du finde endnu flere varianter af denne populære belægningssten.

 

Gå ind på vores hjemmeside og bestil dine herregårdssten: https://wals.dk/product-category/hus-og-have/belaegningssten/herregardssten/presset-kant/

 

Wals.dk ApS

Vestmolen 15

9990 Skagen

Tlf.: 45 72 34 44 04

E-mail: kundeservice@wals.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.094