23948sdkhjf

Giv indeklimaet på kontoret et boost med grønne planter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Nyere forskning viser tydeligt, at grønne planter på kontoret har en positiv indvirkning de ansattes præstationer, kreativiteten i arbejdet og medarbejdertilfredsheden.

Tendensen er klar: medarbejderne oplever bedre trivsel og velvære, har en oplevelse af at have mere energi i løbet af dagen og forøger deres kreativitet. Desuden medvirker grønne planter til at sænke stressniveauet og fravær på grund af sygdom i virksomheden.

Kan planter virkelig øge medarbejdernes energiniveau?
Det korte svar er: ja. Grønne planter udgør naturens helt eget luftrensningssystem ved at optage forurenende stoffer, omdanne CO2 til ilt og øge luftfugtigheden til et behageligt niveau. Således er grønne planter ikke blot en fryd for øjet, men udgør et vigtigt element til forbedring af indeklimaet til gavn for de ansattes trivsel og velbefindende.

Når man skal høste fordelene af den såkaldte fotosyntese, så kræver det at plantemiljøet er i god vækst og i det hele taget sundt. DECOPLANT er en virksomhed, der gennem faguddannede servicegartnere tilbyder planteservice til erhverv og sørger for at passe, vande og gøde alle typer af plantemiljøer hos virksomheder, organisationer, offentlige instanser mv.

Der er mange fordele ved at overlade plantepasningen til professionelle:

  • De grønne planter skaber et godt arbejdsmiljø og øver trivslen
  • Medarbejderne oplever, at både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø forbedres betragteligt, når man omgives af grønne og sunde planter i løbet af arbejdsdagen
  • Slut med vandingsaftaler mellem kollegerne, som de færreste husker. Nu kommer der med faste intervaller en professionel servicegartner og tager sig af planterne
  • Planterne får præcist den opmærksomhed, de har behov for, så de altid fremstår så smukke, friske og grønne som muligt
  • Alle potter og krukker bliver rengjort af gartnerne, således at de tager sig indbydende ud
  • Syge og dårlige planter bliver omgående fjernet og erstattet af nye flotte planter

Planteservice er vejen til sunde planter
Det er meget nemt for virksomheder at outsource deres plantepasning, da man ofte aftaler, at det er den samme servicegartner som kommer og tilser og passer planterne. Så er man fri for at skulle guide rundt i hele virksomheden, fordi servicegartneren kender virksomhedens planter ud og ind – og ved hvor de står. Det er normalt at aftale, med hvilke intervaller servicegartneren kommer forbi, og det er også muligt at aftale tidspunkt. Hvis det sker, at virksomheden i perioder er mennesketom, fx i ferieperioder, så kan man arrangere en nøgleordning, så servicegartneren selv låser sig ind og passer planterne, mens de ansatte er ude af huset.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.095