23948sdkhjf

Ideelle lejligheder centralt i Odense

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om en lækker og central lejlighed med god udsigt, grønne oaser og moderne skandinavisk stil? Så læs med her hvor du finder ledige leje lejligheder der opfylder alle behov.

At finde den rette lejebolig kan være svært og uoverskueligt. Der er rift om de gode leje-lejligheder - især i de større byer. Dette skyldes blandt andet at antallet af borgere, der gerne vil bo tæt på eller i byen, er steget markant.

Samtidig vil man gerne have at ens bolig lever op til visse krav, da der oftest ønskes mere end blot fire vægge og et tag over hovedet. Hjemmet skal være en velfungerende base, hvor man trives og det er derfor vigtigt at finde en bolig der matcher den eller de personer der bor der.

Nogle prioriterer at bo i en mindre bolig, men med en central beliggenhed. Andre prioriterer at have masser af plads og at bo tæt på naturen. Nogle prioriterer nybyggeri, andre prioriterer en god udsigt - og nogle vil bare gerne have det hele. Det er dog svært at finde en lejlighed der lever op til det hele i et konkurrencepræget boligmarked, hvor den stigende efterspørgsel på leje lejligheder i landets største byer gør det svært at finde den ideelle lejlighed.

Odenses grønne hjerte
Dette har Green-House i Odenses nye bydel, Gartnerbyen, dog fundet en løsning på. Her finder du det moderne etagebyggeri, som danner rammerne for et perfekt hjem, uanset hvor du er i livet. Lejlighederne findes i forskellige prisklasser og størrelser og nogle af lejlighedstyperne har mulighed for at blive ombygget fra 2 til 3-værelses samt fra 3 til 4-værelses, med en simpel skillevægs-løsning. Med de alsidige lejlighedstyper er der rig mulighed for at indgå i fællesskaber for både unge og ældre singler, par, eller familier.

Lejlighederne er med fantastisk udsigt og indrettet med i et lyst og nordisk design, hvor der er mulighed for selv at sætte sit eget personlige præg. Til lejlighederne hører to fantastiske fællesområder med lækre tagterrasser, grønne oaser samt et velindrettet cykelværksted og gode parkeringsforhold. Området byder ligeledes på alt hvad du har brug for, tæt på det pulserende byliv i Odense, natur, havnemiljø, skoler og offentlig transport.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.406