23948sdkhjf

Carl Stahl A/S har fået AAA- kreditværdighed igen i år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carl Stahl A/S

Vi er stolte over i 2021 at vise, vores kreditværdighed igen er den samme. Som skal gøre os til en endnu sikre samarbejdspartner, til kommende projekter.

Vi startede 2021 ud med endnu en gang at modtage en AAA-rating af Bisnode. Dette sker på baggrund af vores kreditværdighed, som fortæller at vi fortsat er en stærk, pålidelig og økonomisk sikker samarbejdspartner.

En AAA-rating fra Bisnode er den bedste kreditværdighed man kan opnå og indikerer at vi driver en økonomisk sund virksomhed. Vi er stolte over at kunne vise vores kunder og samarbejdspartnere, at vi er en sund økonomisk og troværdig organisation, som leverer en høj kvalitet.
Med vores vision om at skabe langvarige tilfredse og loyale samarbejdspartnere i markedet, har Bisnode stor betydning for vores strategi som virksomhed indenfor løftegrej og kranbranchen.

Kreditvurderingen understøtter også overfor vores kunder, at vi er en pålidelig og stabil virksomhed med en høj faglighed.

Vi glæder os til at vise vores nuværende samt kommende kunder vores nye kvalitetsstempel, gennem forsat samarbejde, sparring og rådgivning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carl Stahl A/S

Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Danmark
Carl Stahl A/S

Send til en kollega

0.078