23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Augmented Reality - Trimble SiteVision til Windows

Med Augmented Reality (AR) bliver designs virkelige i forhold til det eksisterende miljø.

Nu kan Trimble SiteVision softwaren benyttes på Trimble TSC7 og T7 controllere i kombination med SPS986 antennen.

SOFTWARE Abonnement
Tilgængelig for individuelle brugere med et månedligt eller årligt abonnement. SiteVision-software kombinerer Trimbles positioneringstjenester med skybaseret teknologi for at skabe et centimeter-nøjagtigt præcisions AR-system. Systemet bruger Trimble’s skybaseredeTrimble Connect til at administrere og levere data og designmodeller.

Systemet Augmented Reality bruger Trimbles Catalyst-soft GNSS-modtager. I kombination med Google ARCore teknologien skabes en høj præcision for den virtuelle gengivelse af 3D-modeller i det virkelige terræn.

PLANLÆGNING MED SITEVISION AR
Med Trimble SiteVision AR kan planlægger, bygherre og entreprenør integrere de digitale designs ind i det virkelige on-site terræn/byggeplads.

Projektleder, kunde såvel som maskinfører kan sammenligne designs med den aktuelle situation. Få visualiseret byggeprocessen eller potentielle problemer og tage disse med i betragtning i indledningsfasen.

INFRASTRUKTUR MED 3D-DESIGNS
3D-designs af terrænformer eller -strukturer vises på skærmen sammen med kameraets billeder af den virkelige situation. Realistisk og præcist.

SITECH Danmark A/S
Mossvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32763464
P nummer: 1015811419

Kontaktperson

LH
Laila Haupt
Back Office / marketing
+45 41314782 laila.haupt@sitech.dk

Send til en kollega

0.047