23948sdkhjf

Carl Stahl leverer ny mandskabskurv til Vejle Lystbådehavn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carl Stahl A/S

Vejle Lystbådehavn fik Instruktioner og vejledning ved køb af nyt løfteudstyr samt mandskabskurv

Carl Stahl har haft æren af at levere 1 stk. mandskabskurv til Vejle Lystbådehavn, som ønskede en løsning til kontrol og vedligeholdelse af masterne på bådene i havnen.
Løsningen skulle være nem samt sikker for fastliggere i havnen. Ved hjælp af vores mandskabskurv, undgår man farlige situationer på stiger, lifte, og samtidig gøre havnen mere attraktiv for nye tilkommer.

Igennem længere dialog og tæt samarbejde imellem kunden og vores konsulent, blev løsningen for Vejle Lystbådehavn en enkeltmands mandskabskurv, af ægte tysk kvalitet med tilhørende grundig instruktion af faldsikringsudstyr, mandskabskurvens funktion, samt hvilke gældende regler og sikkerhedsforhold der skal overholdes.

Hos Carl Stahl lever vi af at sælge sikkerhed. Derfor er det altid første prioritet efter salg af et produkt, at vi vejleder og guider vores kunder grundigt gennem brugen af produktet.
I dette tilfælde var det vigtigt for os, at instruere Vejle Lystbådehavn til korrekt brug af mandskabskurven og faldsikringsudstyret.

Vi har gennem de seneste 25 år, rådgivet og hjulpet mange danske virksomheder med deres løfteopgaver, men også at vejlede og rådgive indenfor forskellige løfteopgaver.
På vores hjemmeside, kan I læse mere her omkring vores services og produkter.

Hos Carl Stahl tilbyder vi også kurser, og vejledning til brugen af faldsikringer og anhugning. Alle vores seminarer kan tilpasses ens egne kundeønsker i forhold til hvilket udstyr der ønskes gennemgået.

Skulle man have generelle spørgsmål eller bare mangel på viden indenfor Løftegrej. Kan man altid kontakte os på +45 76 24 02 34 eller på mail salg@carlstahl.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carl Stahl A/S

Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Danmark
Carl Stahl A/S

Send til en kollega

0.078