23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIWAL og LIPAC fusion næsten færdig

Det en stor fornøjelse at meddele, at fusionen mellem Riwal og Lipac AB er i færd med at blive afsluttet.

Den 1. april 2021 overføres alle Lipac-aktiviteter til Riwal Sverige AB.

Søren Rosenkrands, regionsdirektør og CEO i Riwal Sverige, kommenterer: ”Efter to års hårdt arbejde er vi nu meget tæt på at afslutte fusionen med Lipac. Jeg er utrolig tilfreds med arbejdet fra vores team i løbet af denne tid, og jeg er overbevist om, at vores nye markedsposition vil være til stor fordel for vores kunder. ” 

Fusionen øger størrelsen på Riwals flåde med 1.000 maskiner i Sverige mens virksomheden fortsætter sin vækst i Norden.

Riwal Group er repræsenteret i 16 lande. Med denne fusion kan Riwal tilbyde kunderne et større udvalg af maskiner og tilføje fem nye placeringer i Sverige til listen af depoter. Søren Rosenkrands forklarer: ”Riwal og Lipac er et stærk match, da begge virksomheder er specialister i lifte og har supplerende depoter. Vi deler fokus på at levere den bedste kundeoplevelse såvel som kerneværdier som sikkerhed og bæredygtighed. Vi er stærkere sammen og kan levere en bedre service til vores kunder.”

Den udvidede forretning vil tilbyde avancerede løsninger til en lang række markedssektorer, og de ekstra depoter vil udvide Riwals rækkevidde i Sverige.

Marcus Cimmini, Vvd and COO hos Lipac tilføjer: ”I dag er jeg meget glad for, at vores firma har slået sig sammen med en af verdens førende inden for udlejning af lifte. Ved at samle vores erfaringer og ressourcer er jeg overbevist om, at vi vil være i stand til at opnå store ting sammen. Dette er en spændende mulighed for både vores kunder og vores medarbejdere.” 

Om Lipac
Lipac blev grundlagt i 1972 og har specialiseret sig i udlejning af lifte og teleskoplæssere. Virksomheden har fem depoter i det centrale Sverige (Stockholm, Gävle, Borlänge, Norrköping, Linköping) med hovedkontor i Stockholm. Lipac har 37 ansatte og driver en flåde på omkring 1000 maskiner, herunder sakselifte, bomlifte, truckmonterede lifte samt teleskoplæssere.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.047