23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pettinaroli gulvvarmeløsninger til de små rum

Pettinaroli har samlet 3 forskellige gulvvarmeløsninger, som er ideelle til gulvvarme i små rum, som for eksempel badeværelset.

I Pettinarolis brede gulvvarmeprogram finder du blandt andet forskellige løsninger til gulvvarme i mindre rum. Vi kalder dem "smårumsløsninger" og rangerer dem i "God", "Bedre", "Bedst" og du kan frit vælge netop den løsning, der passer til opgaven.

Den Gode løsning; Multiboks

Pettinarolis multiboks kan bruges, når man ønsker regulering af én enkelt gulvvarmekreds. Multiboksen består af en indbygningsboks med beslag og skruer, som gør den nem at indmure.

I boksen er indbygget en ¾” ventil, luftskrue samt et termostathoved til regulering af fremløbstemperaturen. Multiboksen afsluttes med en hvid frontplade i enkelt design med hul til termostat for regulering af rumtemperaturen.

Se Multiboksen på vores hjemmeside>>

Multiboksen er ideel til renovering, men kan også med fordel bruges til nybyggeri.

Den Bedre løsning; 1-kreds pakke

Ønsker man styring af gulvvarme i et lille rum på op til 8 m2, kan man med fordel gøre brug af vores 1-kreds styringspakke art. no. A220102-01KADPR.

I denne pakke er inkluderet 1 stk. 1-kreds styring, 1 stk. analog rumføler, 1 stk. 230V telestat og 1 stk. 1/2" termostatventil ligeløbende med forindstilling.

Find mere information om vores styringspakke>>

Det hele i én pakke (vvs-nr. 46 6209 801). Så glemmer du ikke noget ved hverken bestillingen eller faktureringen.

Den Bedste løsning; Minishunt

Den bedste løsning til gulvvarmeregulering af små rum er Pettinarolis komplette Minishunt. Så har du mulighed for at shunte vandet og dermed opnå en bedre komfortvarme på gulvet. 

Læs mere om Minishunten>> 

Minishunten kombineres med vores 1-kreds styringspakke uden 1/2" ventil art. no. A220102-01KA. Så har du styring på gulvvarmen - det hele på kun 2 VVS-numre. 

Se 1-kreds styringpakke uden ventil>>

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os>>

Pettinaroli A/S
Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58495913
P nummer: 1002082079

Kontaktperson

SL
Sandra Lundstrøm
Marketingassistent
+45 21217362 info@pettinaroli.dk

Send til en kollega

0.062