23948sdkhjf

Kåret til Danmarks bedste sundhedsbyggeri 2021.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moelven Danmark A/S

Moelven Danmark har leveret akustik lameller til Strandbakkehuset, det nye børne – og unge hospice, der i år er kåret til Danmarks bedste sundhedsbyggeri

Hjerterummet inviterer naturen ind

Strandbakkehuset er navnet på det nye børne – og unge hospice, der ligger i forbindelse med Hospice Djursland i Rønde. Et sted for børn og deres familier, hvor den omkringliggende natur er allestedsnærværende og hvor de særlige sårbare menneskers behov er sat i fokus. Det er derfor helt forståeligt hvorfor Strandbakkehuset i år er blevet kåret til Danmarks bedste sundhedsbyggeri af Nohrcon. Juryen fremhævede blandt andet, husets smukke indpasning i landskabet og den store indlevelse i menneskers behov.

Sanselighed med træ
Nærhed er afgørende i alle aspekter af husets arkitektur og indretning, som AART architects har stået bag. Lamellofterne i egetræ fra Moelven går igen i hele huset og giver det en sammenhængende helhed, hvor der er lagt særlig vægt på sanselige materialer og farver. Som en del af design processen har AART architects udført antropologiske studier, der har ledt frem til fem fokuspunkter i forhold til livskvalitet under opholdet. Blandt de fem punkter hører naturen og hjemlighed, som man i høj grad fornemmer i det centrale Hjerterum. 

Læs meget mere om projektet her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moelven Danmark A/S

Herstedøstervej 27-29 C 1.sal
2620 Albertslund
Danmark
Moelven Danmark A/S

Send til en kollega

0.093