23948sdkhjf

NYHED! 20-fods container med ekstra dør

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

ALPHA Containers A/S har hermed fornøjelsen af at præsentere en ny containertype. En 20-fods container med ekstra dør, som gør containeren meget fleksibel og praktisk.

Hele teamet hos ALPHA Containers A/S har glædet sig til at dele denne nyhed. Vores nye 20-fods standardcontainer med ekstra dør, er netop ankommet til depotet i Aarhus.

Den store forskel på denne container og den helt almindelige container er naturligvis den ekstra dør i bagenden. Den ekstra dør gør containeren virkelig fleksibel og praktisk. Det bliver nu meget nemmere at tilgå det du opbevarer i containeren, og den ekstra dør er noget mange af vores kunder har efterspurgt gennem længere tid. 

Vi har kun modtaget et begrænset antal i denne omgang, så kontakt os allerede i dag hvis du vil høre mere om denne containertype.

20-fods containeren med ekstra dør kan lejes, købes og leases.

Priser ekskl. moms og levering:

Leje pr. dag: 25 kr. ekskl. moms
Leje pr. mnd: 750 kr. ekskl. moms

Pris ved køb: 27.500 kr. ekskl. moms

Leasing pr. mnd: 549 kr. ekskl. moms
Leasing mnd: 36
Leasing udbetaling: 5.995 kr. ekskl. moms
Leasing restbeløb: 7.995 kr. ekskl. moms

Den nye containertype er netop landet på vores depot, og er endnu ikke kommet på hjemmesiden. Kontakt os derfor via telefon 70 210 124 eller mail info@alphacontainers.dk og vores erfarne containerkonsulenter svarer på evt. spørgsmål, og få en skarp pris på levering.

Du kan læse mere om leje af container ved at klikke her.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Billeder & videoer

20-fods container med ekstra dør20-fods container med ekstra dør20-fods container med ekstra dør20-fods container med ekstra dør20-fods container med ekstra dør20-fods container med ekstra dør20-fods container med ekstra dør20-fods container med ekstra dør20-fods container med ekstra dør20-fods container med ekstra dør

Send til en kollega

0.11