23948sdkhjf

Krone Vinduer byder velkommen til 3 nye kolleger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Krone Vinduer A/S

Krone Vinduer har ansat en ny produktionschef, en ny projektleder samt en ny salgskonsulent, som alle skal bidrage positivt til virksomhedens fortsatte opadgående vækstkurve.

Ny produktionschef

Jan Withøft Lorentzen er netop tiltrådt som produktionschef med ansvaret for vores 2 produktioner i Harken og i Aabybro i Nordjylland. Jan har arbejdet flere år indenfor træindustrien i såvel indland som udland, og har således opbygget en lang erfaring og et indgående kendskab til branchen. Vi glæder os til at gøre brug af hans erfaring og sikre den fortsatte effektivitet i vores produktioner.

Ny projektleder

På vores hovedkontor i Harken, er vi glade for at have fået endnu en kompetent projektleder ombord. Jesper Borup Jensen kommer fra en stilling som bygningskonstruktør i et husfirma, og hans erfaring med konstruktion og byggebranchen vil med sikkerhed være en gevinst for os. Jesper får plads i vores PTA afdeling og vil arbejde med større projektordrer og skal blandt andet sikre, at vores produkter lever op til kundernes forventninger.

Ny salgskonsulent

Martin Nordman er netop tiltrådt i stillingen salgskonsulent på Sjælland, og Martin får ansvaret for salg og rådgivning til tømrermestre, entreprenører, arkitekter og vores øvrige kunder. Martin har en lang fortid indenfor byggebranchen og vinduesbranchen, bl.a. fra Protec og Frovin Vinduer & Døre, og kommer derfor med en solid og bred erfaring, som både vores kunder og vi selv kan nyde godt af.  Martin kan træffes på 2510 0459 eller mn@krone.as.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Krone Vinduer A/S

Aalborgvej 576, Harken
9760 Vrå
Danmark
Krone Vinduer A/S

Billeder & videoer

Jesper Borup Jensen, Krone Vinduer Martin Nordman, Krone Vinduer

Send til en kollega

0.14