23948sdkhjf

Forbedret søvn - Sleepify ringdyne ved Restless Leg Syndrom

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wellness Nordic A/S

Blandt de professionelle i sundhedssektoren oplever vi dagligt interessante og faglige dialoger. Nedenstående erfaring er fra en terapeut, som kender vores produkter godt fra praksis, og oplevede også positiv effekt i egen familie:

For mennesker, som lider af Restless Leg Syndrome (RLS) kan nætterne være et mareridt.
En uro, der kan variere fra sitren til voldsomt ubehag inde i kroppen, forstyrrer søvnen i en sådan grad, at de hårdest ramte beskriver, at de at ind imellem tænker på amputation som eneste løsning. Det beskrives ofte, at man - for at forstyrre denne ubehagelige fornemmelse - aktiverer musklerne eller på anden måde forsøger at overdøve den indvendige uro. Medicinering med Parkinsonmidler kan give nogen lindring, men da der er vis tilvænning, kan dette vise sig utilstrækkeligt efter få års behandling.

Min mand har RLS
Som børnefysioterapeut har jeg ofte oplevet lindring hos urolige børn, der med en tyngdedyne kan finde kropslig ro inden sengetid. Det var derfor et forsøg værd at afprøve en tyngdedyne til min mand, der gennem hele sit voksenliv har lidt af en tiltagende grad af RLS.

Anbefalingen fra Wellness Nordic
Han blev af Wellness Nordic anbefalet at prøve Ringdynen, der med sine ringe af kirurgisk stål ikke bliver så varm som tidligere afprøvede tyngdedyner.

Gode erfaringer med Ringdynen til RLS
Nu skal man passe på at tale om mirakler, men den første nat med en 12 kg tung Ringdyne, sov han 11 timer i træk! De følgende nætter var knap så mirakuløse, men med en klar fornemmelse af at finde mere ro og dermed søvn.
Efter 4 ugers afprøvning er konklusionen, at den nu 18 kg tunge dyne giver en dybere, mere sammenhængende og mindre forstyrret – og forstyrrende søvn, end det der har været kendetegnende for de sidste mange år.

Tyngden helbreder ikke RLS, men vores teori er, at fordi man holdes ”fast” - og med et jævnt vedvarende tryk mindsker behovet for muskelaktivering - bliver mindre forstyrret og dermed kan sove.

Det er almindelig viden og flittigt forskningskonkluderet, at god søvn forlænger livet, øger sundheden og højner livskvaliteten. Det er derfor med vores varmeste anbefalinger, at vi giver erfaringen med brug af Ringdyne til lindring af Restless Leg symptomer videre.

Med venlig hilsen
Jesper Lassen og Janne Sørensen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wellness Nordic A/S

Bakkegårdsvej 311
3050 Humlebæk
Danmark
Wellness Nordic A/S

Send til en kollega

0.094