23948sdkhjf

Endnu et projekt til havvindmølle-fundamenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Vi har sendt endnu et projekt til havvindmølle-fundamenter afsted fra Lemvig. De store stålemner som ses på billederne skal bruges til havvindmølle-fundamenter til Kaskasi Offshore Windfarm, og er fremstillet af Bladt Industries A/S.

Alle stålemner har fået påmonteret gummi med teknikken vulkanisering – en teknik som RG Rom Gummi A/S har arbejdet med i +30 år og er specialister i. Vulkanisering er en kombination af varme og tryk, og fordelen ved vulkanisering er at det giver gummiet 100% binding på emnet, og er efterfølgende ekstremt slidstærkt. Den ekstraordinære holdbarhed på gummiet er nødvendigt i havvindmølle-fundamenter og i hele offshore og energiindustrien generelt.

Vi har i alt 7 autoklaver (vulkaniseringsovne), hvor vores største ovn kan vulkanisere emner helt op til 10 meter i længden. Vi vulkaniserer hver dag forskellige emner med gummi eller PUR i forskellige størrelser, til vidt forskellige formål.

Kontakt os gerne uforpligtende, hvis du er interesseret i at høre hvilke løsninger vi kan tilbyde indenfor vulkanisering af gummi eller PUR.

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

�� +45 9782 2033
�� info@romgummi.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.094