23948sdkhjf

Nyt skyllearmatur sikrer færre reservedele & bedre justering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Geberit har udviklet et helt nyt skyllearmatur til de to mest sælgende Ifö-toiletter til dato – Ifö Sign og Spira. Det nye skyllearmatur har bedre funktionalitet, er mere bæredygtigt og gør installationen lettere for installatører.

Fra nu af bliver reparation af Ifö Sign- og Spira-toiletter endnu lettere. Sanitetsproducenten Geberit har nemlig udviklet en helt ny ind- og udløbsventil. Det nye skyllearmatur i de populære toiletter er udviklet i henhold til Geberits såkaldte Ecodesign-strategi, der sikrer, at alle nye produkter er bedre og mere bæredygtige end sine forgængere. Da det opgraderede skyllearmatur er bagudkompatibelt, kan reservedelen bruges i alle gamle såvel som nye Ifö Spira- og Sign-toiletter.

Flere fordele for installatører og slutbrugere
Den nye ind- og udløbsventil til Ifö Sign- og Spira-toiletterne vil være identisk for de to produkter, kun holderen til indløbsventilen og ventilsædet til udløbsventilen vil være forskellig.

Skyllearmaturets nuværende funktioner er alle integreret i det nye armatur, og flere af dem er endda forbedret. Det betyder, at installatørerne:

  • Får lettere ved at håndtere reservedele, da der vil være færre af dem

  • Lettere kan ændre indstillingen af ​​skyllevolumen fra 4/2 liter til 6/3 liter ved behov

  • Lettere kan udskifte armaturet

  • Skal håndtere samme velkendte standard-Geberit-pakninger til Ifö toiletter som til Geberit-indbygningscisterner


Men det er ikke kun installatøren, som får noget ud af den nye armaturopgradering. Slutbrugeren vil også få endnu mere ud af deres toilet. Forbrugeren vil opleve en reduceret støj ved vandpåfyldning af cisternen, samt ca. 40 procent hurtigere vandpåfyldning efter skyl. Derudover er Ifö’s vandspareskyl på 4/2 liter naturligvis standard, til gavn for både pengepung og miljø. Som ved det gamle armatur kan Fresh WC sticks også anvendes med det nye skyllearmatur, så toilettet altid fremstår friskt og rent.

Ecodesign-proces sikrer mindre CO2-udledning
Et bæredygtigt produktaftryk har altid været blandt de højeste prioriteter i udviklingen af nye Ifö-produkter. Men det er første gang, den omfattende, såkaldte Ecodesign-proces har været anvendt i udviklingen af et nyt armatur til Ifö Sign og Ifö Spira toiletter. Ecodesign sikrer, at produkterne bliver funktionelt bedre og mere bæredygtige  gennem hele værdikæden. Lige fra produktudvikling over ansvarlig fremstilling med de rigtige råmaterialer, til produktets holdbarhed og genanvendelighed.

Som resultat af denne proces er mere end 50 procent af de nye ind- og udløbsventiler produceret af genbrugsplast. Herudover bliver der generelt anvendt færre råmaterialer i produktionen af ventilen, som desuden både har bedre ydeevne og er ligeså holdbar som sin forgænger.

Yderligere er produktionsprocessen også blevet optimeret, og transporten mellem Geberits fabrikker er reduceret med op mod 50 procent i CO₂-udledning. Når man lægger alle forbedringer sammen, kan Geberit reducere sin CO₂-udledning med 1.000 ton årligt alene fra dette ene produkt - svarende til den årlige CO₂-udledning hos flere end end 170 danske indbyggere (ift. afbrændingen af fossile brændstoffer til energi- og cementproduktion).

Ny ventil tilgængelig fra i dag
Den nye ind- og udløbsventil til hhv. Ifö Spira- og Sign-toiletter er nu tilgængelig som nye reservedele.

Fra 1. januar 2021 er implementeringen af ​​de nye ventiler påbegyndt i produktionen af alle Ifö Sign- og Spira-toiletter. Overgangsperioden fra gamle til nye ventiler er planlagt til at vare maksimalt seks måneder.

Om Ecodesign hos Geberit
Igennem de sidste 10 år har Geberit anvendt en systematisk Ecodesign-tilgang til al produktudvikling. Den sikrer, at produkterne bliver funktionelt bedre og mere bæredygtige i hvert trin af produktets livscyklus - fra valg af råmaterialer over produktets holdbarhed til genanvendelighed af det anvendte produkt. Nu er denne tilgang også anvendt til udviklingen til den nye Ifö ind- og udløbsventil.­­


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078